Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
Zoek op dranksoort
Zoek op land

bier

1

Guinness Irish Export Stout 33cl 8%

Het bier wordt vandaag de dag volgens de brouwerij nog steeds gebrouwen als vroeger, met vier ingrediënten: water, gerst, hop en gist. Het water dat bij dit proces gebruikt wordt is, in tegenstelling tot wat vele Ieren elkaar proberen wijs te maken, niet afkomstig uit de rivier de Liffey die door Dublin stroomt, maar van een bron die zich op enige afstand van Dublin, in de Wicklow Mountains bevindt. 

Flesinhoud: 330 ml

2

Guinness Irish Stout Draught in bik 50cl 4,2%

Het is het jaar 1759 en Arthur Guinness staat op het punt de grootste gok uit zijn leven te wagen. Geschraagd door brouwkennis die zijn familie in voorgaande generaties heeft vergaard koopt hij een vervallen brouwerij in het hartje van Dublin en begint bier te produceren.

3

Guinness Dublin Porter 50cl 3,8%

Gebaseerd op de originele recepten uit 1796 hebben de brouwers van Guinness dit bier opnieuw gebrouwen: krachtig, levendig en rijk van smaak. Dublin Porter is zoetig en soepel, met de karakteristieke accenten van (gebrande) mout en caramel.

4

Guinness West indies Porter 50cl 6%

Guinness West Indies Porter is een intens smaakvol bier, maar toch vrij zacht en hoppig, met accenten van toffee en chocolade.

5

Platte Thijs speciaalbier 7% 75cl

Pittig Blond Hoorns Bier,  7% en dubbel gehopt, allesbehalve plat van smaak; lekker fris, lekker zoetig, lekker hoppig en lekker moutig. 

6

Platte Thijs speciaalbier 7% 6x33cl

Pittig Blond Hoorns Bier,  7% en dubbel gehopt, allesbehalve plat van smaak; lekker fris, lekker zoetig, lekker hoppig en lekker moutig. 

Even geduld a.u.b.