Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
Zoek op dranksoort
Zoek op herkomstgebied
Zoek op land

costers-del-segre

Denominación de Origen in Catalonië, die verspreid ligt over vier subzones in de (wijde) omgeving van de stad Lleida, langs de oevers van de rivier Segre. De omstandigheden voor het bedrijven van wijnbouw zijn hier niet gemakkelijk, vanwege het droge semiwoestijnklimaat. Dat kent extreme verschillen tussen verzengend hete zomers en ijzig koude winters. Met behulp van irrigatie en moderne keldertechnieken kunnen hier mooie, karakteristieke rode en witte wijnen geproduceerd worden. De aanplant daarvoor bestaat uit zowel inheemse Spaanse als internationale rassen.


1

Las Cuadras Costers del Segre Tinto 2016

Wijn uit Spanje - Costers del Segre

Prachtige, onderscheidende Catalaanse rode wijn, gemaakt van dé Spaanse topdruif tempranillo en aangevuld met 30% garnacha. Die druif doet het heel goed op de hoger- en dus koeler gelegen wijngaarden in Spanje en bereikt – mits goed gesnoeid zoals bij Las Cuadras – een perfecte rijpheid.

Normale prijs € 8,50

Vanaf 12 flessen € 7,79 per fles

2

Las Cuadras Costers del Segre Blanco 2017

Wijn uit Spanje - Costers del Segre

Een schoolvoorbeeld van een sappige, moderne witte wijn met loepzuivere fruit- en druivenaroma’s. De viognier- en muscatdruiven worden in augustus en september in de vroege en koele ochtenduren met de hand geplukt en direct naar de kelder gebracht.

Normale prijs € 8,50

Vanaf 12 flessen € 7,79 per fles

Even geduld a.u.b.