Zoek op dranksoort
Zoek op herkomstgebied
Zoek op land

Negroamaro Domiziano komt van Cantine Due Palme;
Dit coöperatieve bedrijf uit de hak van de Italiaanse laars levert een topprestatie door aan de lopende band te scoren in wijngidsen en wijnconcoursen wereldwijd. De ster van Cantine Due Palme is ongetwijfeld wijnmaker Angelo Maci. Onder zijn bewind is de wijnkelder volledig gemoderniseerd en is de kwaliteit naar een ongekend hoog niveau getild. Dit geldt voor de hele selectie van basiswijn tot topcuvée. In Nederland was de Domiziano Negroamaro del Salento winnaar van de Nationale Huiswijncompetitie 2008, terwijl wijngids Gambero Rosso de Selvarossa bekroonde met de maximale score van drie glaasjes. Een fenomenaal resultaat!

De Squinzano is in het Concours Mondial de Bruxelles bekroond met een gouden medaille. Proefnotitie: Volle, ronde wijn met veel smaakintensiteit en aroma; een markante kruidigheid in de neus (kaneel!) en een volle, zwoele smaak met veel lengte en zachtheid.

Cantine Due Palme Primitivo di Manduria Sangaetano 2016

De Primitivo di Manduria is een van de bekendste wijnen van Apulië, het grote wijngebied in Zuidoost-Italië. De rijping gedurende zes maanden in nieuwe eikenhouten fusten geeft aan deze primitivo een luxe nuance.

Normale prijs € 10,20

Vanaf 12 flessen € 9,35 per fles

Cantine Due Palme Salento Serre Susumaniello 2015

Een mooie wijn van de bijzondere susumaniello druif! Een volle, donkerrode wijn die dankzij de eigenschappen van dit ras een heerlijke frisheid behoudt.

Normale prijs € 11,85

Vanaf 12 flessen € 10,90 per fles

Normale prijs € 20,95

Vanaf 12 flessen € 19,20 per fles

Normale prijs € 21,30

Vanaf 12 flessen € 19,55 per fles

Even geduld a.u.b.