West Cork blended whiskey Bourbon cask 40% 70cl

West Cork Blended Whiskey Bourbon Cask is een heerlijk zachte Ierse Whiskey gemaakt van 75% Ierse graan- en 25% Ierse Malt Whiskey. Deze subtiele blend is vervolgens gerijpt op Amerikaanse Bourbon vaten, wat dan ook goed te proeven is.

The GlenAllachie 8yr 46% 70cl

de Nieuwste van The GlenAllachie is deze 8 jaar oude single malt. Meesterdistilleerder Billy Walker een filosofie van houtinnovatie geïmplementeerd en ‘s werelds beste vaten ingekocht om de ‘spirit’ tot zijn maximum te verheffen en een werkelijk uitzonderlijke single malt te leveren.

Flesinhoud: 700 ml

een blend met een hoog gehalte Laphroaig toegevoegd

Islay Mist Double Peated Blended Whisky 40% 70cl

Islay Mist werd tijdens de jaren 1920 op Islay gecreëerd met whisky van de Laphroaig distilleerderij en een aantal Speyside distilleerderijen. In eerste instantie samengesteld voor de 21e verjaardag van de zoon en erfgenaam van de toenmalige Lord Margadale, draagt deze met een gouden medaille bekroonde whisky nog steeds het zegel van de Lord of the Isles.

Flesinhoud: 700 ml

Glendronach 12yr single malt 43% 70cl

Gerijpt in PX en Oloroso sherry vaten;   Romig, hazelnoot, eiken, boterachtig. Pain au chocolat, jam op toast, nootachtig. 

Flesinhoud: 700 ml

Fettercairn 12 yr 40% 70cl

Fettercairn (1924) is terug van weggeweest, met een unieke stock aan aged whisky’s,. Grondlegger Alexander Ramsay was een key activist in de legalisering van distilleren De enige distilleerderij aan de voet van Scotlands Cairngorm Mountains (Highlands) Richard Paterson (bekend van o.a.

Flesinhoud: 700 ml

Isle Of Jura Journey 70cl 40%

The entry point to Jura's range and the start of a metaphorical journey through the flavours of the island's only distillery. Softly smoky, with citrus and orchard-fruit notes. A great place to start your exploration of Jura.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.