Fever-Tree tonic

Fever-Tree is een bijzondere tonic met een zachte, subtiele smaak. De aanwezigheid van citrusvrucht en de lichte bitterheid van kinine zorgen voor een uitgebalanceerde smaakbeleving. Verkrijgbaar in 3 verfrissende smaken: Indian, Mediterranean en Elderflower.

Hendrick’s gin

Hendrick’s is een gin bestaande uit twee distillaten waar een infusie van rozenblaadjes en komkommer aan wordt toegevoegd.

Bereiding cocktail
Schenk alle ingrediënten uit in een groot ballonglas gevuld met ijsblokjes

  • 40 ml Hendrick’s Gin
  • Top af met Fever-Tree Tonic water
  • Garneer met komkommerschil en schijfje komkommer

Dress it up
Varieer met bijvoorbeeld komkommer, zest limoen of rozenblaadjes

Bombay Sapphire

Bombay Sapphire is een perfect mixbare gin. De jeneverbes is bij deze aromatische gin minder dominant in de smaak dan bij klassieke gins.

Bereiding cocktail
Schenk alle ingrediënten uit in een groot ballonglas gevuld met ijsblokjes

  • 40 ml Bombay Sapphire Gin
  • Top af met Fever-Tree Elderflower Tonic water
  • Garneer met een zest van citroen en een takje salie

Dress it up
Varieer met bijvoorbeeld zest citroen, een takje salie of bramen

Gin Tonic Mojito

Knijp een limoentje uit en voeg een blaadje munt toe. Even roeren in je gin tonic en je hebt een Gin Tonic Mojito!

Gin Tonic Frozen Raspberry

Nog een mooie gin tonic met munt. Lekker frisse gin tonic met een hint van limoen, munt en bevroren frambozen. De frambozen geven de gin tonic een exclusieve uitstraling.

Gin is een sterke geestrijke of alcoholische drank die wordt gemaakt door de destillatie van een vergist graanbeslag. Door toevoeging van jeneverbessen (of sleedoornbessen in het geval van sleedoorngin), krijgt het zijn specifieke smaak. De smaak van gewone gin is erg droog (in tegenstelling tot sleedoorngin), waardoor het zelden puur gedronken wordt.

Gin stamt rechtstreeks van jenever af. Reeds in de middeleeuwen werd in de Lage Landen op kleine schaal een op jenever lijkende drank gemaakt. Professor Franciscus de le Boë Sylvius zou omstreeks 1650 een destillaatgestookt hebben dat hij genièvre of genova noemde. De bevolking veranderde de naam al vlug in "genever" en "jenever".

In Engeland heeft deze drank een eigen ontwikkeling doorgemaakt, zodat hij is uitgegroeid tot een typisch Brits product.

1

Bobby`s Gin 70cl 42%

Flesinhoud: 700 ml

Van € 37,95 voor € 34,95

Aanbieding

Schwarzwalder Spicy Gin

2

Monkey 47 Gin 50cl, 47%

Deze gin komt uit het zwarte woud uit Duitsland. 47% alcohol en 47 kruiden in het distillaat. Met een frisse tint van citrus vruchten en verschillende soorten pepers die de ''spicy'' nasmaak geven.

Flesinhoud: 500 ml

Van € 41,95 voor € 36,95

11% korting

GOUDEN MEDAILLE World Spirit Festaval 2012

3

Zuidam Dutch Courage Gin 44,5% Ltr

Een Nederlandse dry gin, gedistilleerd tot de Zuidam distilleerderij in Nederland. Dit is een kleine partij Gin,, op smaak gebracht met koriander, engelwortel, sinaasappelen en citroenen uit Spanje, Madagaskar vanille, Indiase zoethout en kardemompeulen uit Ceylon.

Flesinhoud: 1000 ml

4

Schermer Dry Gin 70cl 43%

Heel smaakvolle en kruidige gin, met een zachte afdronk waarbij alle botanicals goed geproefd kunnen worden. Kan puur gedronken worden, maar ook geweldig in de mix! Botanicals: o.a. Jeneverbes, korianderzaad, citroenschil, kaneel, kardemom, sinaasschil, rabarberwortel, lavendel, oranjebloesem, gemberwortel, pimentkorrel

Flesinhoud: 700 ml

7

Catz dry Gin 70cl 48,2%

Catz Dry Gin is een nieuwe gin, die een oud-Hollands merk weer tot leven wekt. Een Nederlandse gin, uitzonderlijk aromatisch en veelzijdig, krachtig en gebalanceerd. Catz Gin bevat botanicals die afzonderlijk zijn gedistilleerd om het beste uit elk component te kunnen halen.

Flesinhoud: 700 ml

8

Hendrick`s Gin 70cl 41,4%

Hendrick's Gin is geproduceerd in een kleine partij, gin gedistilleerd in Ayrshire, Schotland. Doordrenkt met Bulgaarse roos en komkommer, het ongewone distillatie-proces in combinatie met een vreemd heerlijke set van infusies levert een one-of-a-kind gin die hartstochtelijk geliefd is door een kleine maar groeiende handvol individuen over de hele wereld.

Flesinhoud: 700 ml

Van € 36,95 voor € 34,95

Aanbieding
9

Hendrick`s Gin 35cl 41,4%

Hendrick's Gin is geproduceerd in een kleine partij, gin gedistilleerd in Ayrshire, Schotland. Doordrenkt met Bulgaarse roos en komkommer, het ongewone distillatie-proces in combinatie met een vreemd heerlijke set van infusies levert een one-of-a-kind gin die hartstochtelijk geliefd is door een kleine maar groeiende handvol individuen over de hele wereld.

Flesinhoud: 350 ml

Van € 21,95 voor € 19,95

Aanbieding

Franse Gin fris en bloemig

10

Genereus Gin 70cl 44%

 Deze lekkere franse gin gaat gekleed in een elegante zijdezachte fles bedrukt met sensuele bloemen. Door enkel gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten zoals bloedappelsien, limoen, grijze peper en vlierbessen heeft deze gin niet enkel een heerlijk aroma maar ook een geweldige smaak.

Flesinhoud: 700 ml

Gin uit Italië

11

Bottega Bacûr Gin 70cl 40%

Bottega Gin Bacûr is een gin gedistilleerd van jeneverbes, limoenschil en salie. Bacur betekent koper, wat de fles van de gin representeert. De gin heeft in eerste instantie een sterke jenevergeur gevolgd door geuren van het distillaat.

Flesinhoud: 500 ml

€ 25,95 per fles

12

Roby Marton`s Gin 70cl 47%

Roby Marton, die op driejarige leeftijd al flessen brandewijn uit te voorraadkast nam, gelooft dat het zijn lot was om de sublieme Marton’s gin te distilleren. Het is een gouden Italiaanse gin, gemaakt van de beste Italiaanse grondstoffen en bronwater, geleverd in een bolvormige fles.

Flesinhoud: 700 ml

13

Sip Smiths Gin 70cl 41.6%

Dat Sipsmith nog maar een prille ginstokerij is, die in 2009 werd opgestart is te merken aan het feit dat ze ingrediënten uit verschillende uithoeken van de wereld weten te verwerken. Hiernaast maken ze nog steeds gebruik van een traditioneel productieproces waardoor er gesproken kan worden over de zogenaamde one-shot-gin.  Bij dit proces wordt de exacte hoeveelheid botanische producten gedistilleerd, in plaats van te werken met een verdubbeling van de hoeveelheid die een tijdsvoordeel oplevert.

Flesinhoud: 700 ml

Van € 36,95 voor € 30,95

16% korting
14

Tanqueray Gin 70cl, 43,1%

Flesinhoud: 700 ml

Van € 21,20 voor € 19,95

Aanbieding
15

Tanqueray Gin Flor de Sevilla 70cl, 41,3%

Tanqueray Flor de Sevilla is uitgebracht om een breder smaakaanbod te creëren en om in te spelen op de populariteit van flavoured gin.  De sinaasappels gebruikt bij deze gin zijn in het productieproces zijn afkomstig uit Sevilla.

Flesinhoud: 700 ml

16

Villa Ascenti Gin 70cl, 41%

Alles bij Villa Ascenti ademt vakmanschap en het tot leven brengen van zoveel mogelijk verse, lokaal verkregen ingrediënten.  Deze heerlijke bloemige gin komt uit Piemonte, het noorden van Italië.

Flesinhoud: 700 ml

Berry Brothers & Rudd

17

London No 3 Gin 70cl 46%

Een mooi uitziende gin van Berry Bros Dit werd gedaan om een ​​speciaal recept, en de naam Number 3 verwijst naar het adres van BBR - Nummer 3, St James's Street.

Flesinhoud: 700 ml

18

Mare Mediterranean Gin 42,7% 70cl

Gin Mare is gemaakt met de hoogste kwaliteit botanische planten en kruiden zoals o.a. olijven, tijm, rozemarijn en basilicum

Flesinhoud: 700 ml

Van € 44,95 voor € 41,95

Aanbieding
19

Edinburgh Gin 70cl 43%

Gemaakt door Spencerfield Spirits Company, wordt deze heerlijke gin gedistilleerd in Edinburgh en is op smaak gebracht met heerlijk kruiden waaronder mariadistel en heide. Een zeer romige Gin

Flesinhoud: 700 ml

20

Boomsma dry Gin 70cl 45%

Boomsma Dry Gin wordt maar liefst 12 kruiden verwerkt die ook voorkomen in hun traditionele kruidenbitters, waaronder: engelwortel, gentiaan, gezegende distel, zoethout, duizendguldenkruid en laurier. Dit resulteert in een aromatische gin waarin vooral citrus en jeneverbes goed te ruiken zijn.

Flesinhoud: 700 ml

21

Boomsma Echte Oude Genever 3 jaar 70cl 45%

Boomsma’s Âlde Kapteyn Echte Oude Genever heeft de invloed van tijd als belangrijkste ingrediënt. Deze zorgt namelijk voor zijn karakteristieke smaak: zacht, intens en elegant. Deze bijzondere Echte Oude is gemaakt van een melange van fijne graandestillaten en de zuiverste koren- en mout wijn en is 3 jaar gelagerd in een port fust.

Flesinhoud: 700 ml

Van € 19,50 voor € 17,99

Aanbieding
22

Boomsma Echte Oude Genever 5 jaar 70cl 45%

Boomsma’s Âlde Kapteyn Echte Oude Genever heeft de invloed van tijd als belangrijkste ingrediënt. Deze zorgt namelijk voor zijn karakteristieke smaak: zacht, intens en elegant. Een oude traditie is in ere hersteld.

Flesinhoud: 700 ml

Van € 22,80 voor € 21,50

Aanbieding
25

The Botanist Islay Gin 46% 70cl

Op de Bruichladdich distilleerderij werd deze prachtige Islay gin gedistilleerd, in de 'Ugly Betty' ,nog steeds beschreven als "een oversized omgekeerde vuilnisbak gemaakt van koper" door Tom Morton.

Flesinhoud: 700 ml

27

Tanqueray Ten Gin 70cl, 47,3%

anqueray Ten is een gin met een ultiem mond gevoel. Sulbliem fris met diepgang en een zeer complexe smaak. Frisse aroma's van sinasappel, grapefruit, limoen en zachte van jeneverbes en kamille.

Flesinhoud: 700 ml

Van € 39,95 voor € 29,95

25% korting
28

Beefeater 24 Gin 70cl 45%

Beefeater 24 is het grote broertje van de gewone Beefeater. Hij is gedistilleerd in het hartje van London en gemaakt van 12 handgeplukte botanicals aangevuld met een mengeling van bijzondere soorten thee.

Flesinhoud: 700 ml

Van € 27,95 voor € 19,99

28% korting
29

Beefeater Gin

Beefeater is een Engelse gin, gedistilleerd van een 100% granen distillaat en op de markt sinds 1820. De onovertroffen smaak van jeneverbessen met subtiele ondertonen van kruiden en fruit, snel gevolgd door lavendel zijn een genot voor de smaakpupillen

Flesinhoud: 700 ml

30

Bulldog Gin 70cl 40%

Multi- award winnende super-premium Gin hand gemaakt in een Engelse distilleerderij die al 250 jaar gin maakt die van de hoogste kwaliteit is. Bulldog ’s exotische granen en hoogwaardige ingrediënten gecombineerd met het quadrupel distillatie proces staat toe dat het product een gebalanceerde smaak met een crispy finish toe eigent en met perfectie de frisse kruidige aroma’s afgeeft aan het gehemelte.

Flesinhoud: 700 ml

31

Garnish Island Gin 70cl -46%

Een heerlijk elegante gin die het unieke, exotische karakter van Garnish Island in Bantry Bay perfect weerspiegelt. Zorgvuldig gekozen botanicals die de essentie van het eiland vastleggen worden toegediend om hun essentiële oliën vrij te geven en vervolgens langzaam gedistilleerd in kleine batches in onze pot stil.

Flesinhoud: 700 ml

32

Colombia Dark Aged Gin 70cl -43%

Omschrijving: Gebaseerd op een typisch Colombiaans fruitsoort, namelijk de Colombiaanse citroen. Welke een mooie exotische combinatie heeft van mandarijn en de zuurgraad van een limoen, deze samen vormen een perfecte balans. De basis alcohol voor deze Colombiaanse gin is een naturel alcohol welke 5 maal gedistilleerd is uit suikerriet. De bessen, planten, kruiden en citrus zest, komen samen tijdens het rijpen op eikenhouten vaten die gebruikt zijn voor de productie van Dictador rum.

Flesinhoud: 700 ml

33

Star of Bombay Gin 70cl, 47.5%

De Star of Bombay wordt gemaakt aan de hand van het originele recept en door middel van een zeer langzaam distillatieproces waarbij het distillaat gearomatiseerd wordt met de extracten van muskuszaadjes en bergamot uit Ecuador en Italië.

Flesinhoud: 700 ml

34

Nolet Silver Dry Gin 70cl 47%

Een verrassende smaakvolle gin met een uniek boeket van Turkse roos, perzik en framboos. Onder onberispelijke standaard gemaakt in Schiedam door de 11e generatie meesterstokers, 

Flesinhoud: 700 ml

35

Rutte Celery Gin 70cl 43%

 Kenmerkend voor de geschiedenis van Rutte is het experimenten met unieke botanicals, kruiden en specerijen. Maar vanaf het eerste begin in 1872 is bleekselderij al een belangrijk onderdeel van Rutte Gins en Genevers.

Flesinhoud: 700 ml

Van € 37,95 voor € 26,95

28% korting
36

Rutte jonge graangenever 35% Liter

Rutte Jong Graanjenever is een smaakvolle jenever, met een ronde smaak van graan en jeneverbessen. De jenever is 100% natuurlijk en zonder extra toevoegingen gemaakt.

Flesinhoud: 1000 ml

Van € 15,99 voor € 13,99

12% korting
37

Rutte Oude Genever 35% Liter

Rutte Oude Jenever is een lekkere en zachte jenever waar de smaak van graan, jeneverbessen en kruiden tot een subtiele drank zijn gemaakt. Een groot deel van Rutte Oude Jenever, zo een 60%, bestaat uit pure graanalcohol, de overige 40% bestaat uit een combinatie van moutwijn, jeneverbessen en een scala aan kruiden en specerijen.

Flesinhoud: 1000 ml

38

Rutte Koorenwijn 40% Liter

Rutte Koornwijn is een elegante en verfijnde blend van moutwijn van verschillende leeftijden met prachtige notities van jeneverbessen en speciaal geselecteerde kruiden. De gebruikte jenever heeft alvorens de botteling jaren mogen rijpen in de kelders van Rutte, deze lange lagering wordt voltrokken op eikenhout en hierdoor krijgt de drank een zeer rijke en volle smaak.

Flesinhoud: 1000 ml

Van € 24,99 voor € 22,99

Aanbieding
39

Rutte Old Tom Genever 35% 70cl

Rutte Old Tom Genever is een heldere jenever, of was het toch een gin? Lastig te zeggen aangezien gin zijn roots heeft in jenever, maar Rutte classificeert hem toch als een jenever!

Flesinhoud: 700 ml

Van € 24,99 voor € 20,99

16% korting
40

Rutte oude jenever PX sherry cask #1 5y 38% 70cl

Rutte PX Sherry Cask Jenever is de nummer 1 in een serie van 4 jenevers gerijpt op sherry vaten. Deze Batch 01 heeft vijf jaar gerijpt op Pedro Ximenez Sherry vaten met als resultaat een zeer zoete en zachte jenever met een hint van rozijntjes.

Flesinhoud: 700 ml

41

Pink 47 Gin 70cl -47%

Pink 47 is een London Dry Gin gemaakt met 12 botanicals uit de hele wereld, waaronder de Italiaanse jeneverbes, 2 soorten engelwortel, een melange van verschillende Corianders , Spaans citrus en amandelen, Afrikaanse nootmuskaat en verschillende exotische specerijen uit de Oriënt.

Flesinhoud: 700 ml

Van € 22,95 voor € 19,95

13% korting
42

Bloom Gin 70cl 40%

Bloom Gin is a superb London Dry Gin produced by Greenall's and named "Bloom" in reference to the floral nature of its botanicals: honeysuckle, pomelo and chamomile. In 2010 it was awarded a Platinum Medal at the World Spirits Competition.

Flesinhoud: 700 ml

43

Copperhead Gin 50cl 40%

Copperhead Gin is een Belgische premium gin die ontstaan is uit een samenwerkingsverband tussen de apotheker Yvan Vindevogel uit Kortrijk en Bernard Fillier, de eigenaar van de Filliers jeneverstokerij. Deze gin is gestookt uit jeneverbessen en enkele botanicals als engelwortel, korianderzaad, kardemon en korianderzaad. De merknaam Copperhead verwijst naar meerdere elementen, ten eerste naar de koperenketel waar de alcohol in wordt gestookt, ten tweede een type slang genaamd de Koperkop die symbool staat voor de farmacie. Tenslotte is de gin gebotteld in koperkleurige flessen.

Flesinhoud: 500 ml

46

Hayman's Gin 70cl -40%

Klassieke London Dry Gin. Gecreeerd door directeur Christopher Hayman. Christopher's 40 jarige kennis van Gin en het distilleren daarvan komen tot uiting in deze Gin. Gedistilleerd naar een recept met plantaardige producten.

Flesinhoud: 700 ml

47

Hayman's Old Tom Gin 70cl -40%

De plantaardige producten zijn qua smaak nadrukkelijker aanwezig in deze Gin. Licht gezoet. Heeft een ronder en evenwichtiger karakter dan andere Ginsoorten. Erg populair in Engeland in de 19e eeuw.

Flesinhoud: 700 ml

48

Hayman's Sloe Gin 70cl -26%

Traditionele Engelse likeur. Gemaakt met Sloeberries naar een al lang bestaand familierecept, dat voorheen alleen gebruikt werd voor privegebruik. Populaire drank in de 19e eeuw. Sloeberries (in het NL: Sleepruimen-bessen) zijn een soort wilde pruimen van de sleedoorn.

Flesinhoud: 700 ml

Small Batch Gin from France

49

G` Vine Floraison

G'Vine breekt rigoreus met de traditionele London dry (basis jeneverbes) en creëert een nieuwe 'gin-eration', waarbij stijl en complexiteit een topklasse wodka meer dan evenaren. De allereerste ultra-premium gin gemaakt van druivenalcohol met een hoofdrol voor de bloesem.

Flesinhoud: 700 ml

Small Batch Gin from France

50

G` Vine Nouaison

Franse, gedurfde ultra-premium gin, op basis van de geprezen Ugni Blanc druif. Deze gin wil de brug maken tussen gearomatiseerde vodka en gin. Nouaison verwijst naar de bloeiperiode: het tijdperk van nouaison, voor de wijngaard, is die waar zich zeer kleine groene trossen vormt, waarvan de druiven de grootte van een kleine erwt nauwelijks hebben.

Flesinhoud: 700 ml

51

Half Hitch Gin 70cl 40%

Dat Sipsmith nog maar een prille ginstokerij is, die in 2009 werd opgestart is te merken aan het feit dat ze ingrediënten uit verschillende uithoeken van de wereld weten te verwerken. Hiernaast maken ze nog steeds gebruik van een traditioneel productieproces waardoor er gesproken kan worden over de zogenaamde one-shot-gin.  Bij dit proces wordt de exacte hoeveelheid botanische producten gedistilleerd, in plaats van te werken met een verdubbeling van de hoeveelheid die een tijdsvoordeel oplevert.

Flesinhoud: 700 ml

54

Damrak Gin 70cl 42%

Vanuit het hart van onze hoofdstad brengen wij je Amsterdam’s finest. Gin dus. The best DAM gin! Damrak is een echte ras-Amsterdammer; recht door zee, lekker fris, een tikje scherp en diep van binnen zoet.

Flesinhoud: 700 ml

Etsu betekent Plezier in het Japans

55

Etsu Gin 43% 70cl

Een van de eerste Japanse gins op de markt. Etsu bevat extracten van een breed scala van Aziatische en Japanse planten (bijv. Japanse peper of Japanse theebladeren). Het heeft het overheersende bloemenaroma met een kenmerkend citrusspoor van Aziatische Yuzu-citrus.

56

Copperhead Black Batch Gin 50cl 42%

Copperhead Black Batch Gin is een karaktervolle Belgische gin, vernoemd naar een giftige slang die tot de familie van de Caduceus staf behoord. Deze slangenstaf staat bekend als oeroud alchimistisch symbool en wordt nog steeds gebruikt in de geneeskunde.

Flesinhoud: 500 ml

57

Bombay English State Gin 41%70cl

Bombay Limited Edition quintessentially English gin is inspired by the beautiful English countryside that surrounds Bombay Sapphire's home, Laverstoke Mill, Hampshire, England Bombay`s Master of Botanicals, Ivano Tonutti, balances locally sourced botanicals of Pennyroyal Mint, English rosehip and toasted hazelnuts to craft a unique expression of Bombay Sapphire

Flesinhoud: 700 ml

plus 2 gratis flesjes Aromatic tonic

58

Gordon`s Gin Pink 70cl 37,5%

Gordon's Premium Pink Gin is een heerlijke gin met een perfect balans tussen de zoetheid van frambozen en het licht zure van de rode bessen, deze heerlijke gin van het nummer één gin merk in Nederland is mooi roze van kleur en heerlijk fruitig.

Flesinhoud: 700 ml

Van € 18,95 voor € 15,99

15% korting
59

Monkey 47 Barrel Cut Gin 50cl 47%

De nieuwste telg van Monkey 47 Gin is de 'Barrel Cut Mulberry'. Gelanceerd op BCB 2018 en tot op heden een rariteit in onze contrijen. De vaten waarin de rijping gebeurt worden met de hand gemaakt door vakmensen volgens een traditionele wijze.

Flesinhoud: 500 ml

60

Larios 12 Mediterranea Gin 70cl 40%

Larios 12 is een Spaanse premium gin van uitstekende kwaliteit op basis van 12 exotische botanicals. De gin werd 5 keer gedestilleerd, wat zorgt voor een zachtheid en puurheid. De Larios 12 heeft de typische smaken van gin: jeneverbessen, koriander, nootmuskaat en Angelica wortel.

Flesinhoud: 700 ml

61

Peaky Blinder Spiced Dry Gin 70cl 40%

Een spiced dry gin geproduceerd door Sadler's peaky blinders. Al meer dan een eeuw zijn zij leveranciers van een eigen reeks van de beste bieren en spirits. Deze passie heeft hun geleidt tot deze stevige small batch handcrafted spice gin die grotendeels geïnspireerd is door de Engelse BBC serie Peaky blinders.

Flesinhoud: 700 ml

Van € 26,95 voor € 23,95

11% korting
62

Roku Gin 43% 70cl

Suntory Roku Gin is een product afkomstig uit Japan. De smaak van de gin is het resultaat van 6 Japanse botanicals die zorgen voor een heerlijk fris en florale smaak. Zo herkennen we aroma's van kersen bloesem, groene thee en een hint van peper.

Van € 29,85 voor € 24,95

16% korting
64

Zuidam Dutch Courage Cherry Gin 37,5% 70cl

Nieuwe gin van Zuidam Distillers; Dutch Courage gin gemaakt met echte kersen. de smaak is fris en zeer fruitig, serveer deze met ijs en 1/3 gin en 2/3 fijne tonic (Fever tree of Fentiman`s) 

Flesinhoud: 700 ml

Van € 26,99 voor € 24,99

Aanbieding
Even geduld a.u.b.