Snel kiezen Vind en bestel uw wijn
Wijn bestellen in onze webshop

Whisky aanbiedingen.
 

Op deze pagina staan onze aanbiedingen die betrekking hebben op Whisky, Whiskey, single Malts. 

Short with chocolate biscuits, malt, and white pepper.

1

Fettercairn 12 yr 40% 70cl

Fettercairn (1924) is terug van weggeweest, met een unieke stock aan aged whisky’s,. Grondlegger Alexander Ramsay was een key activist in de legalisering van distilleren De enige distilleerderij aan de voet van Scotlands Cairngorm Mountains (Highlands) Richard Paterson (bekend van o.a.

Flesinhoud: 700 ml

2

Aberlour Double cask matured 14 yr 40% -70cl

In de Aberlour 14 years Double Cask Matured komt het beste van bourbon- en sherryvaten samen. Deze Schotse single malt whisky rijpt deels op beide vatsoorten en wordt hierdoor verrijkt met unieke karakteristieken van het eikenhout.

Flesinhoud: 700 ml

3

The Glenlivet 15 jr Single Malt

Deze 15 jaar oude uitdrukking van The Glenlivet, werd gerijpt in Franse Limousin eiken vaten. Limousin Eiken is een populaire keuze voor de rijping van Cognac.

Flesinhoud: 700 ml

4

Wolfburn Aurora 46% 70cl

een combinatie van bourbon barrels (80%) en first fill Oloroso sherry hogsheads (20%). Gelegen in het ruige noordelijkste kuststrook ligt Thurso en daar vlak bij "Wolfburn" en is daarmee de noordelijkst gelegen distilleerderij van het Schotse vasteland.

Flesinhoud: 700 ml

5

Roe & Co Blended Irish Whiskey 45%

Roe & Co is een Ierse whiskey van Diageo. Deze Irish whiskey betreft een blend van fruitige malt- en grain whisky's, afkomstig uit verschillende delen van Ierland. Neus: romig, licht gekruid, hout en vanille.

Flesinhoud: 700 ml

27,95 24,99 per fles

10% korting
Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.