icon

Wijn special
Twee onderbelichte topproducenten

Ze bestaan nog: de producenten die topkwaliteit maken, maar niet de bijbehorende sterrenstatus hebben. Dat geldt bijvoorbeeld voor Denis Alary uit Cairanne en de jonge Sébastian Dampt uit Chablis. Ze besteden hun tijd en geld liever aan de wijngaarden en de kelder dan aan een marketingbudget. Hun wijnen gaan naar een trouwe en vaste klantenkring, waaronder veel restaurants en wijnliefhebbers. Grote importeurs die veel geld besteden aan marketing pakken dit soort wijndomeinen niet op! Een buitenkans dus, want door onze rechtstreekse import en het directe contact met u houden we de kostenopslag laag en bieden we deze prachtige wijnen scherp aan.

Alary & Dampt: twee onderbelichte wijnmakers

1

Wijnpakket Denis Alary en Sébastien Dampt (6 flessen)

    Toon alle producten

Van € 109,90 voor € 96,00

12% korting

Prachtige en verfijnde Cairanne

2

Domaine Alary Cairanne 2016

Wijn uit Frankrijk - Rhône

Aromatische rode wijn uit Frankrijk, gemaakt van syrah-, grenache- en mourvèdredruiven. De smaak is zacht en fris: lekker bij kruidige stoofgerechten, zowel met vlees als groente, of koude voorgerechten.

Van € 12,70 voor € 11,40

10% korting

Geweldige verfijning en frisheid

5

Domaine Alary Cairanne Jean de Verde 2016

Wijn uit Frankrijk - Rhône

Bijna pure Grenache met dieprode kleur. Rijkgeschakeerd en intens aroma van zwart fruit, laurier en drop. Heerlijk vol, met levendig, rijp besfruit in de smaak. Veel concentratie en een zijdezachte finale.

Van € 20,35 voor € 18,40

9% korting

Chablis zoals Chablis bedoeld is

6

Domaine Sébastien Dampt Chablis 2018

Wijn uit Frankrijk - Bourgogne

De Chablis Villages van rijzende ster Sébastien Dampt behoort zonder twijfel tot de mooiste expressies van de streek. Puur chardonnay van overwegend oude stokken en gevinifieerd in roestvrijstalen tanks. Beendroog, stenig en fris.

Van € 18,20 voor € 16,40

9% korting

Klassieke strakke, mineralige stijl

7

Domaine Sébastien Dampt Chablis Les Vaillons 1er cru 2017

Wijn uit Frankrijk - Bourgogne

Klassieke Chablis uit de fameuze premier cru Vaillons van jong talent Sébastien Dampt. Van 100% optimaal rijpe chardonnay van oude stokken, aangeplant in kalkrijke bodem. Ideaal bij oesters of vis en zeer geschikt om in de kelder te leggen.

Van € 26,50 voor € 23,50

11% korting
Even geduld a.u.b.