Geconcentreerde rode wijn uit Italië, met een verfijnd aroma van rijp, gekonfijt fruit en een tikje eikenhout. De smaak is vol en aromatisch.
De koffielikeur is in samenwerking met Michelin restaurant ‘de Bloemenbeek’ in de Lutte en koffiebrander Tuttitalia ontwikkeld. De met zorg geselecteerde Ethiopia Sidamo koffiebonen zijn door Kalkwijck verwerkt tot deze exclusieve koffielikeur.
De distilleerderij is gevestigd in het achterhuis van de oude Groningse boerderij waar de sfeer van het alcoholstoken het meest tot zijn recht komt. Het hart van de distilleerderij wordt gevormd door traditionele koperen ketels.
Deze genever komt ook van een oloroso sherry vat. Dit product hebben we echter 5 jaar laten rijpen. Door de hoge zogenoemde angels share is het een zeer smaakvolle intense Genever geworden.
Typisch Eastmoor, met een karakteristieke moutigheid. De geur is een mooie combinatie van vanille fudge, tropisch fruit en een subtiele toets van rook. Smaak: Volle smaak die je aan fudge doet denken, met tonen van rozijnen, turf en een vleugje fruit.
Varushka is een pure zoete vanille likeur. Voor deze likeur komen de vanille stokjes uit Madagaskar om daarna verwerkt te worden in deze heerlijke likeur. De varushka is heerlijk in de coctail.
Kalkwijck Honing-Gemberlikeur is een smaakvol likeur van Nederlandse bodem. Het likeurtje heeft een mooie balans tussen de zoete invloed van honing en de florale toon van gember. Het drankje is lekker pittig door de toevoeging van specerijen en het alcoholpercentage van 40%.
Deze single malt is gestookt van gerst dat Kalkwijck op eigen land verbouwd heeft. Dit is vervolgens gedistilleerd en heeft een aantal jaren gerijpt in verschillende vaten, waaronder oloroso sherry en ex-bourbon vaten.
Deze ambachtelijke jenever is met passie gestookt van brouwgerst dat geteeld wordt op de landerijen die behoren bij graanstokerij Kalkwijck Distillers in Vroomshoop. Daarna heeft de genever gerijpt op Oloroso sherry en Frans eiken vaten voor 1 jaar.
oud familierecept van Helene van Zuidam, Handgeplukte verse kersen plus limoen en citroen distillaat maken samen een heerlijk likeurtje
Een nieuwe korenwijn Genever van een enkel oloroso sherry vat. Dit product hebben we 3 jaar laten rijpen. De korenwijn is zacht van smaak door het gebruik van rogge, mais en gemoute gerst.
Kalkwijck Lady Eastmoor Whisky Likeur is een amberkleurige likeur gemaakt op basis van de Eastmoor whisky die gedistilleerd is door de Kalkwijck Distilleerderij. Hij beschikt over een zeer aangenaam kruiden karakter die ondersteunt wordt door een aangename golf van licht zoete honing.
eigengemaakte Vriezenveense likeur vermengd met Russische wodka. Deze drank wordt binnen de familie Kozakkenruter genoemd. Tegenwoordig wordt Kozakenruter in kleine hoeveelheden geproduceerd op een boerderij op 10 kilometer afstand van Vriezenveen.