Vaderdag geschenken
Verwen uw vader met een stoer wijncadeau


Geschenken

Disaronno Originale Giftbox + 2 glazen 70cl 28%

De bekende heerlijke Disaronno Originale nu met twee mooie glazen!

Flesinhoud: 700 ml

Cava Brut Glitterfles kleur goud 75cl

Voor grotere aantallen geldt een langere levertijd.

19,95

Vanaf 12 flessen 18,30 per fles

Nachtmann Noblesse Whisky Glazen

De Nachtmann Noblesse 4 glazen. Elk Highland whiskyglas is gemaakt van kristalglas. De whiskyglazen zijn 10 cm hoog, hebben een diameter van 8 cm en zijn stootvast. Voor het drinken van whisky.  

Puro Passion Kadodoos met 2 Ballon glas

Licor 43 giftset -70cl -31%

Kadodoos Licor 43(70cl)  met 2 bekende Licor 43 glazen 

Flesinhoud: 700 ml

Bernard Massard Demi Sec Glitterfles kleur champagne

Deze Demi-Sec van Bernard Massard is een Vin Mousseux Méthode Traditionnelle. Het is een lichte en jeugdige cuvée, afgerond met een halfdroge "dosage". Bij grotere aantallen geldt een langere levertijd. 

Glen Moray Port Cask giftset 40% 70cl

Heeft een narijping gekregen in port vaten

Flesinhoud: 700 ml

Glenfiddich 12 yr Giftpack met Flask 40% 70cl

Glenfiddich 12 Years Our Triple Oak is een zijde zachte single malt whisky afkomstig uit Schotland. Deze variant heeft voor twaalf jaar op maar liefst drie verschillende vaten mogen rijpen. Onderdeel hiervan waren Amerikaans eiken vaten, Europees eiken vaten waar eerder sherry op gelegen heeft en als laatste Frans eikenhouten vaten.

Flesinhoud: 700 ml

Arran 10yr Giftpack met 2 glazen 46% 70cl

De distilleerderij op het eiland Arran is helemaal nieuw gebouwd in 1995. Het is een volle stevige whisky met een zacht, fruitig en boterig karakter. Omdat ze ongeturfde mout gebruiken heeft Arran niet de typische rooksmaak zoals andere eiland whisky's wel hebben.

Flesinhoud: 700 ml

44,95 per fles

Adventkalender

Johnnie Walker 12 Days of Discovery 60cl

Een Advent kalender van Johnnie Walker! Tel de laatste 12 dagen naar Kerst af (of naar een andere speciale dag) met 12 heerlijke Johnnie Walker Whisky's. Van Red Label tot maar liefst de Blue Label!

54,99 per fles

Crystal decanter & Tumblers

Nachtmann Noblesse Whiskyset Karaf en Glazen

De Nachtmann Noblesse whiskyset bestaat uit een karaf en 2 glazen. Elk Highland whiskyglas is gemaakt van kristalglas. De 2 whiskyglazen zijn 10 cm hoog, hebben een diameter van 8 cm en zijn stootvast.

Crystal decanter & Tumblers

Nachtmann Highland Whiskyset Karaf en Glazen

De Nachtmann Highland whiskyset bestaat uit een karaf en vier glazen. Elk Highland whiskyglas is gemaakt van kristalglas. De 4 whiskyglazen zijn 10 cm hoog, hebben een diameter van 8 cm en zijn stootvast.

Per bestelling is het mogelijk om één of meerdere pakketten naar één adres te verzenden. Indien u een pakket naar meerdere adressen wilt versturen dan kunt u een offerte opvragen.

Categorie
Gelegenheid
Prijs

Toon alle geschenken
Even geduld a.u.b.