Snel kiezen Vind en bestel uw wijn

Von Buhl Zero Secco mousserend wit alcoholvrij

Wel lekker borrelen of aperitieven, maar (even) geen alcohol? Probeer dan deze fijne, licht parelende alcoholvrije Zero Secco van Von Buhl! Von Buhl maakt voor deze Zero Secco eerst een halfdroge, frisse witte wijn van overwegend rieslingdruiven.

7,5
Hamersma
De Grote Hamersma: 7,5

Op en top riesling. Appelig, strakke zuren, geruststellend droog en smaakt zelfs enigszins naar wijn.

10,20 per fles

Stefan Winter Mr. Grape mousserend wit alcoholvrij

Citroengeel en licht parelend met geurige aroma’s van verse druiven en perzik. Opwekkend en puur fruitig van smaak. Intens sappig en met een mildzoete finale. Heerlijk om te drinken als verfrissend alcoholvrij aperitief of bij de borrel, kleine hapjes en fruitdesserts.

L'Arjolle Côtes de Thongue Equilibre Zéro Syrah-Cabernet Rosé alcoholvrij

Fijne alcoholvrije rosé. Lichtroze van kleur en geurend naar rijpe aardbei en framboos. De smaak is lekker sappig, soepel en met een verkwikkende frisheid. Heerlijk om zo te drinken of bij borrelhapjes en lichte voorgerechten.

Goud
Vinalies

L'Arjolle Côtes de Thongue Equilibre Zéro Merlot-Grenache Rouge alcoholvrij

Mooi alcoholvrij alternatief voor rode wijn. Kersenrood van kleur en geurend naar rijpe pruim, blauwe bes en specerijen. Toegankelijk, soepel en mild van smaak met een evenwichtige frisheid in de finale. Prima om zo te drinken, of in combinatie met maaltijdsalades en lichte gerechten.

Goud
Vinalies

L'Arjolle Côtes de Thongue Equinoxe Zéro Cabernet-Merlot Rouge alcoholvrij

Na de buitengewoon succesvolle introductie van de alcoholvrije L’Arjolle Zéro’s is François Teisserenc blijven experimenteren met waardige alcoholvrije wijnalternatieven. Met de Equinoxe Zéro Rouge heeft François zichzelf opnieuw overtroffen. Waar hij zijn eerdere Zéro’s baseerde op de fraaie, fruitrijke Equilibre-wijnen, heeft hij voor deze rode Zéro de nog luxere, eikengerijpte Equinoxe als uitgangspunt genomen.

L'Arjolle Côtes de Thongue Equilibre Zéro Sparkling alcoholvrij

Alcoholvrije bubbel met een fijne mousse en fruitige geur van rijpe appel, peer, perzik en abrikoos. Toegankelijke stijl met een verfrissende smaak en zuivere, mildzoete fruitigheid in de finale. Ideaal als feestelijk aperitief en perfect als basis van een bruisende, alcoholvrije cocktail.

L'Arjolle Côtes de Thongue Equilibre Zéro Viognier-Sauvignon Blanc alcoholvrij

Geslaagd alcoholvrij alternatief voor witte wijn. Sprekende geur van appel en rijp geel fruit, zoals perzik en abrikoos. De smaak is toegankelijk, opvallend sappig, soepel en fris. Prima als borrel of aperitief, of in combinatie met lichte (voor)gerechten.

Goud
Vinalies

Cote d’Azure Cooler

Ingredients: 
125ml Eisberg Alcohol-Free Chardonnay infused with orange peel
15ml orange blossom water (available in the baking section of most supermarkets)
2 large oranges

Garnish with: 
Orange zest
Orange sugar candy balls (available in the baking section of most supermarkets)
Maldon sea salt

Method:

First make the orange infused Eisberg Alcohol-Free Chardonnay: Take the peel of a large orange (try to avoid using the pith) and place into a large Kilner jar. Fill the jar with the Chardonnay and store in the fridge for 24 hours to allow the flavours to infuse.

Add the Eisberg Alcohol-Free Chardonnay infused with orange peel and the orange blossom water to a mixing glass and shake well.

Using a pestle and mortar, slightly grind the orange sugar candy balls and sea salt.

Squeeze the juice of a large orange into a small plate, before dipping the rim of a martini glass into it. Dip the same glass into the orange sugar candy and sea salt mixture to decorate.

Pour the drink into the decorated martini glass.

Summer Cobbler

Ingredients: 
Slice of pineapple
Slice of orange
Slice of lemon
Slice of lime
1 tsp of sugar
Juice of ½ a lemon
Crushed ice
100ml Eisberg Alcohol-Free Cabernet Sauvignon

Method:

Add a slice of pineapple, orange, lemon and lime to a mixing glass with 1 tsp of sugar and muddle with a rolling pin.

Squeeze the juice of half a lemon and pour in with the fruit and sugar mixture and add crushed ice.

Pour 100ml alcohol-free Cabernet Sauvignon over the ice and stir.

Strain the mixture into a wine glass and finish with crushed ice and lots of fresh fruit.

Even geduld a.u.b.