Zoek op dranksoort
Zoek op herkomstgebied
Zoek op land

Jack Daniel's is een premiumkwaliteit Tennessee Whiskey, die wordt geproduceerd in de oudste geregistreerde distilleerderij van Amerika. Het is een whiskey met een geheel eigen karakter en smaak. Het verhaal begint in 1866 als de 17 jarige Jack Daniel de distilleerderij sticht. Jack Daniel kende een bron met uitstekend water net buiten het kleine dorpje Lynchburg, midden in Tennessee. Het water uit de bron, Cave Spring, was koel, helder en vrij van onzuiverheden als ijzer. Dit water is nog steeds het belangrijkste bestanddeel van Jack Daniel's Tennessee Whiskey.

De distilleerderij werd in 1875 opgericht door Jasper Newton Jack Daniel die waarschijnlijk in 1850 geboren werd in een gezin van dertien kinderen. Daniel kreeg zo al op 16-jarige leeftijd een licentie om zijn whiskey te gaan maken en hij was de eerste distilleerder die werd ingeschreven in het Amerikaanse handelsregister. Na Jack Daniels dood in 1911 werd de distilleerderij overgenomen door zijn neef Lem Motlow, wiens bedrijf tot op heden het merk verkoopt. De firma is tegenwoordig eigendom van de Brown-Forman-Corporation.

Jack Daniels

Jack Daniels Single Barrel in giftbox 70cl 45%

Het meest unieke van de Jack Daniels Single Barrel (de naam zegt het al) is dat er steeds een enkel vat wordt uitgekozen door de masterblender.

Flesinhoud: 700 ml

Jack Daniels Fire Whiskey likeur 70cl 35% 0

Jack Daniels Tennessee Fire whisky is het resultaat van roodgloeiende kaneel likeur wat gemengd is met Jack Daniel's Old no.7 Tennessee whisky, klassiek van geest met een overheerlijke finish.

Flesinhoud: 700 ml

Jack Daniels Tennessee Whiskey 70cl 40% 0

Jack Daniels is gevestigd in Lynchburg, en doordat hij ook gemaakt is van maïs lijkt hij op bourbon, maar er is èèn groot verschil.

Flesinhoud: 700 ml

Jack Daniels Tennessee Whiskey Liter 40% 0

Jack Daniels is gevestigd in Lynchburg, en doordat hij ook gemaakt is van maïs lijkt hij op bourbon, maar er is èèn groot verschil.

Flesinhoud: 1000 ml

Honing Likeur van Jack

Jack Daniels Tennessee Honey 70cl

een kleine gelimiteerde Jack Daniels Honey. Deze Jack is een van de meest zachte honing-whisky likeuren die er op de markt verschenen is.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.