Snel kiezen Vind en bestel uw wijn

3,10 per fles

7,50 per fles

Imperial Dark

Gouden Carolus Cuvee van de Keizer 11% 75cl

Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Imperial Dark is een exceptioneel bier met mooie complexiteit en intense aroma's met krachtige tonen van geroosterde mouten, caramel en pruimen. De verrassende zachte en fruitige aroma's combineren een warme ronde maar verfrissende smaak.

3 Fonteinen Oude Geuze 37,5cl 6.2%

Oude Geuze 3 Fonteinen is een volledig natuurlijke geuze die bestaat uit een assemblage van 1, 2 en 3 jaar oude lambik gerijpt op eiken vaten. Deze geuze is een natuurlijk, ongefilterd bier dat na de botteling nog minstens 6 maanden spontaan hergist op de fles.

3 Fonteinen Oude Kriek 37,5cl 6.3%

Oude Kriek 3 Fonteinen produced by ripening cherries (both the pulp and the seeds) in young Lambic. This process takes between 6-8 months after bottling the beer matures for at least 4 months in a warm room where the spontaneous fermentation occurs in the bottle.

LLimited Edition slechts 800 fles gemaakt

De Dochter van de Korenaar L`Esprit de Noël 8.5% 75cl

Dochter van de Korenaar L'esprit de Noël is een Kerstbier. Een blend van Finesse 2 jaar oak aged, Charbon met Rien ne va Plus blanc 1 jaar barrel aged, en Noblesse VSOP 1 jaar barrel aged.

16,95 per fles

Batch #7 Giftpack plus Glas

Duvel Irish Whiskey BA 11.5% 75cl

Door het rijpen van de klassieke Duvel in de eiken Ierse whiskyvaten, kreeg het speciaalbier krachtige rokerige toetsen van eik en vanille en een oudere, koperkleurige tint.

Gouden Carolus

Stokerij de Molenberg Folle Blanche 2022 46% 50cl

Folle Blanche is een gelimiteerde vrijgave ter gelegenheid van de 9e verjaardag van Stokerij De Molenberg. Sinds de opening van het bezoekerscentrum, op 23 november 2014, wordt er traditiegetrouw een bijzondere verjaardagseditie vrijgegeven uit onze rijpingsmagazijnen.

59,95 per stuk

Even geduld a.u.b.