Snel kiezen Vind en bestel uw wijn

3,10 per fles

Bij 2 fles gratis Deliria Glas

Delirium Deliria 75cl 8.5%

Delirium Deliria wordt jaarlijks voor het goede doel door vrouwen gebrouwen. Dit zware blonde bier heeft een licht goudgele kleur en een kruidig karakter. In verhouding tot de andere bieren van Delirium heeft het bier geen sterke bitterheid.

Imperial Dark

Gouden Carolus Cuvee van de Keizer 11% 75cl

Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Imperial Dark is een exceptioneel bier met mooie complexiteit en intense aroma's met krachtige tonen van geroosterde mouten, caramel en pruimen. De verrassende zachte en fruitige aroma's combineren een warme ronde maar verfrissende smaak.

3 Fonteinen Oude Geuze 37,5cl 6.2%

Oude Geuze 3 Fonteinen is een volledig natuurlijke geuze die bestaat uit een assemblage van 1, 2 en 3 jaar oude lambik gerijpt op eiken vaten. Deze geuze is een natuurlijk, ongefilterd bier dat na de botteling nog minstens 6 maanden spontaan hergist op de fles.

3 Fonteinen Oude Kriek 37,5cl 6.3%

Oude Kriek 3 Fonteinen produced by ripening cherries (both the pulp and the seeds) in young Lambic. This process takes between 6-8 months after bottling the beer matures for at least 4 months in a warm room where the spontaneous fermentation occurs in the bottle.

Gouden Carolus

Stokerij de Molenberg Folle Blanche 2022 46% 50cl

Folle Blanche is een gelimiteerde vrijgave ter gelegenheid van de 9e verjaardag van Stokerij De Molenberg. Sinds de opening van het bezoekerscentrum, op 23 november 2014, wordt er traditiegetrouw een bijzondere verjaardagseditie vrijgegeven uit onze rijpingsmagazijnen.

59,95 per stuk

Batch #7 Giftpack plus Glas

Duvel Irish Whiskey BA 11.5% 75cl

Door het rijpen van de klassieke Duvel in de eiken Ierse whiskyvaten, kreeg het speciaalbier krachtige rokerige toetsen van eik en vanille en een oudere, koperkleurige tint.

Struise Pannepot Vintage Ale 10% 33cl

Zwart bier met beperkte Mokka schuimkraag. Koffie, gezoete aanzet met licht zurige afdronk.

3,90 per stuk

Struise Black Albert Belgian Royal Stout 2020 13% 33cl

De Black Albert 2020 is prachtige, gerijpte Russian Imperial Stout van Struise en kenmerkt zich door een prachtig smaakpalet van uitgebalanceerde smaaktonen van koffie, donkere chocolade en karamel.

4,50 per stuk

Trappist Westvleteren 8

Brouwerij De Sint-Sixtusabdij van Westvleteren | Belgian Dubbel

4,80 per stuk

Alleen in de winkel te koop
Even geduld a.u.b.