een mooie blend met een hoog gehalte Laphroaig toegevoegd

1

Islay Mist Peated blend 40% 70cl

Islay Mist, een blended whisky met een grote invloed van Laphroaig. Stevig geturfd met de specifieke en duidelijke invloeden die direct aan Islay whisky doen denken. De leeftijdloze Islay Mist Deluxe is zeer geschikt voor whiskyliefhebbers die nieuwsgierig zijn naar een Islay whisky.

Flesinhoud: 700 ml

19,99 17,99 per fles

10% korting
2

Roe & Co Blended Irish Whiskey 45%

Roe & Co is een Ierse whiskey van Diageo. Deze Irish whiskey betreft een blend van fruitige malt- en grain whisky's, afkomstig uit verschillende delen van Ierland. Neus: romig, licht gekruid, hout en vanille.

Flesinhoud: 700 ml

27,95 24,99 per fles

10% korting

Smokey & Fresh

3

Mac-Talla Terra Classic Islay 46% 70cl

“The Secret to Islay’s signature smokiness lies deep below its surface. Infused by the earth, seasoned by the sea, Terra delivers a taste that is smoky and fresh”  

Flesinhoud: 700 ml

Makers Mark met leuke Sweater

4

Maker's Mark Bourbon Whiskey 70cl 45%

Maker's Mark is de koning van de bourbons. Een uitzonderlijk product met een uitstekende smaak. Geproduceerd in kleine hoeveelheden, gedistilleerd volgens de traditionele methode en het oude recept. Het onderscheidende kenmerk zit in de fles: ontworpen door de kunstenaar Margie Samuels - echtgenote van de oprichter Sir Bill Samuels - de elegante glazen vorm is geïnspireerd op de oude familiecollectie cognacflessen.

Flesinhoud: 700 ml

5

49,95 per fles

6

The Glenlivet 15 jr Single Malt

Deze 15 jaar oude uitdrukking van The Glenlivet, werd gerijpt in Franse Limousin eiken vaten. Limousin Eiken is een populaire keuze voor de rijping van Cognac.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.