Talisker 10jr single malt 45,8% 70cl

Een klassiek Island dram van het Isle of Skye. Altijd hoog gewaardeerd, was dit een Editor's Choice op Whisky Magazine. Veel kruiden en verse, pittig turf.

Flesinhoud: 700 ml

Ardmore 12yr Portwood 70cl, 46%

 Ardmore heeft zijn portfolio uitgebreid met deze twaalf jaar oude portfinish. De whisky kreeg zijn eerste rijping op de gebruikelijke bourbonvaten en werd voor de finish overgestoken op portvaten. Er werd gebruik gemaakt van zgn.

Flesinhoud: 700 ml

54,95 per fles

Glenfiddich IPA 70cl

Glenfiddich IPA (Indian Pale Ale) Experiment is behoorlijk vooruitstreven te noemen. Dit moet de eerste keer zijn dat men een ex biervat gebruikt om whisky een afwerking in te geven.

Flesinhoud: 700 ml

54,95 per fles

Glenfiddich XX Project 47% 70cl

Glenfiddich Project XX is een nieuw experiment van Glenfiddich. Men heeft 20 whisky experten (uit de whisky industrie) betrokken om deze malt te componeren. Iedereen kreeg in de Warehouse van Glenfiddich verschillende whisky's te proeven gaande van port pipes, American oak, and bourbon vat rijpingen.

Flesinhoud: 700 ml

56,95 per fles

finished in Rum casks

Glenfiddich Fire & Cane 43% 70cl

Onze maltemeester is altijd bezig dingen verder te duwen, conventie in vraag te stellen en grenzen te overschrijden; het hart van de Experimentele Serie. Met Experiment # 04 wilde hij vragen stellen over wat hij wist over peated whisky, niet over een typische stijl voor Glenfiddich.

Flesinhoud: 700 ml

46,95 per fles

Even geduld a.u.b.