Zuid-Italië in een fles, dat is misschien wel de beste omschrijving van de Domiziano, het visitekaartje van het geliefde Puglia-domein Cantine Due Palme. Niet voor niets is deze heerlijk zwoele rode Italiaan al jaren onze bestverkochte rode huiswijn.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Rob de Boer
"Onze topper in ons assortiment! heerlijke wijn voor alledag, gemaakt uitsluitend van de negroamaro druif een eigen Zuid-Italiaanse druifsoort, geur en smaak zijn; zondoorstoofd, zacht, kruidig en zwoel!..." Lees meer
Originele, intens fruitige Gamay uit de Loire, gemaakt door een kleinschalige producent. Met z’n lichtvoetige, sappige karakter heerlijk als aperitief of bij charcuterie, gevolgelte of romige kaas.
Pittig Blond Hoorns Bier, 7% en dubbel gehopt, allesbehalve plat van smaak; lekker fris, lekker zoetig, lekker hoppig en lekker moutig.
Cuvée du Château evenaart de smaak van een tien jaar gerijpte Kasteel Donker. De smaak van het bier neigt naar porto. Deze ‘premier cru classé’ werd ontwikkeld op basis van een ‘quadrupel’.
Averbode is een blond abdijbier van 7,5 %, gedry-hopped en met nagisting op fles. Geur: bloemig, groene appels, een zweem van zoetigheid en fijne hoparomas Smaak: volmondig, moutzoetig, een aangenaam hopkarakter door zorgvuldig uitgekozen hopsoorten.
A Belgian Royal Stout from Flanders aged for 2 years in Kentucky Bourbon Barrels. 13%
LUPULUS BLONDE TRIPEL is het vlaggenschip van deze kleine maar fijne brouwerij. Het kwaliteitsoogmerk ligt hoog, dat merk je ook gelijk aan dit bier. Dit is geen doorsnee tripel. Hij is vol van smaak en heeft een aangenaam hop karakter.
Barrel Project 21.10 van Brouwerij Kees is een imperial stout gerijpt op cognac vaten. Dat geeft een mooie volle smaak aan de stout en brengt ook een beetje warm fruit naar boven.
Een Imperial Rye Stout 12 maanden gerijpt op Buffalo Trace vaten. Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon rijpt minimaal 8 jaar op vaten van de Amerikaanse Eik en hanteert het traditionele ‘rye recipee’ voor bourbon.
De Trignac is een premium degustatiebier enig in zijn soort. Het is een op gebruikte cognacvaten gerijpte Kasteel Tripel. Het zoete aroma van druiven en de alcohol laten zich niet wegcijferen, naast de lichte wijnimpressies.
Marius Russian Imperial stout aged for 18 months in Pedro Ximenez Sherry barrels.
Marius Russian Imperial Stout aged for 24 months in Margeaux Bordeaux Barrels
Marius Russian Imperial Stout aged for 18 months in Armagnac barrels
In de core range van Kees hoort natuurlijk een blond bier. Deze zachte, frisse blondine neemt je mee in een vrolijke wereld van bloemige smaken en frisse labels.