Zoek op dranksoort
Zoek op herkomstgebied
Zoek op land

Kalkwijck Distillers

Kalkwijck distillers is onderdeel van een landbouwbedrijf waarbij men de eigen graangewassen verwerkt tot sterk alcoholische streekgebonden dranken, zoals jenevers en likeuren. Kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap staan daarbij hoog in het vaandel. 

De distilleerderij is gevestigd in het achterhuis van de oude Groningse boerderij waar de sfeer van het alcoholstoken het meest tot zijn recht komt.
Het hart van de distilleerderij wordt gevormd door traditionele koperen ketels.Naast de ketels staan de distilleerkolom en de koeltoren, die het geheel complementeren. De producten en halffabricaten worden opgeslagen in authentieke magazijnen.

1

Kalkwijck Kozakken Ruter 50cl 25%

eigengemaakte Vriezenveense likeur vermengd met Russische wodka. Deze drank wordt binnen de familie Kozakkenruter genoemd. Tegenwoordig wordt Kozakenruter in kleine hoeveelheden geproduceerd op een boerderij op 10 kilometer afstand van Vriezenveen.

2

Kalkwijck Varushka 50cl 30%

Varushka is een pure zoete vanille likeur. Voor deze likeur komen de vanille stokjes uit Madagaskar om daarna verwerkt te worden in deze heerlijke likeur. De varushka is heerlijk in de coctail.

3

Kalkwijck Graan Jenever 50cl 35%

De distilleerderij is gevestigd in het achterhuis van de oude Groningse boerderij waar de sfeer van het alcoholstoken het meest tot zijn recht komt. Het hart van de distilleerderij wordt gevormd door traditionele koperen ketels.

Special Edition batch 19

5

Kalkwijck Koffielikeur 50cl 25%

De koffielikeur is in samenwerking met Michelin restaurant de bloemenbeek ontwikkeld. Deze speciale likeur is onstaan uit een gedeelde filosofie over duurzaamheid, authenticiteit en vakmanschap.

7

Kalkwijck Eastmoor Whisky batch 2 50cl 46%

De Eastmoor Single Malt Whisky Batch 2 is de tweede whisky release van het Overijsselse Kalkwijck Distillers. Een 3 jaar oude Nederlandse single cask single malt gedistilleerd op 24 mei 2014 en gerjipt in een Oloroso sherry butt en gebotteld op 7 juni 2017 op 46%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
Even geduld a.u.b.