Snel kiezen Vind en bestel uw wijn

de Molen Op & Top 4.5% 33cl

4,5%, lekker fris, kruidig en hoppig met citrus aroma’s. Een smaakvolle dorstlesser. Een paar van deze en je voelt je Op & Top.

Flesinhoud: 330 ml

De Molen Vuur & Vlam 6.2% 33cl

Vuur & Vlam extra gehopt maar nergens te bitter. De hoppen geven het bier bloemige en fruitige aroma’s en een citrussmaakje. Altijd goed, doe maar!

Flesinhoud: 330 ml

De Molen Dag & Dauw 7.1% 33cl

Zeer verfrissende IPA vanwege zijn licht fruitige zuurheid van Bergamotfruit en mooie bitterheid veroorzaakt door een delicate balans van verschillende Amerikaanse hopsoorten. Smaakaanduiding: Citrus, bloemig, licht grasachtig (ook bekend als Bergamot IPA).

Flesinhoud: 330 ml

De Molen Heen & Weer 9% 33cl

De Molen Heen & Weer is een bier met een bijzonder mooie balans tussen enerzijds de zoetheid van uit de mout en de bitterheid van de hopsoorten. Onderschat deze Heen & Weer niet met z'n 9,2% alcohol.

Flesinhoud: 330 ml

De Molen Bommen & Granaten 11% 33cl

Bommen & Granaten is de sterkste in ons assortiment bieren. Zoet, veel rijp fruit, veel mout, zachte bitterheid die al het eerstgenoemde in evenwicht houdt. Smaakaanduiding: Moutig, rijp fruit, cake

Flesinhoud: 330 ml

De Molen Amarillo 9.3% 33cl

Brouwerij de Molen Amarillo IPA heeft een hoog alcoholpercentage (9,3%) voor een double IPA. Naast fruit en kruidigheid is het vooral bitterheid dat overheerst. Zoals de naam al doet vermoeden, is er Amarillo hop verwerkt in het bier.

Flesinhoud: 330 ml

de Molen Koffie & Gebrand 33cl

Een nieuwe special van De Molen. Koffie & Gebrand, de naam verklapt de smaak eigenlijk al. Een Porter met forse koffiesmaak, maar in balans gebracht door de flinke hoeveelheid gebrande mouten die gebruikt zijn, waardoor wat zoetere karameltonen ontstaan.

Flesinhoud: 330 ml

de Molen Vijg & Vanille 33cl

Brouwerij de Molen probeert bij ieder bier twee werelden die mijlenver uit elkaar staan bij elkaar te brengen. In dit geval zijn er aan een Barley Wine vijgen en vanille toegevoegd.

Flesinhoud: 330 ml

3,80 3,10 per fles

18% korting

De Molen Hel & Verdoemenis 10% 33cl

Hel & Verdoemenis barst van de smaken. Bitter, geroosterd, chocolade, koffie. H et is ons vlaggenschip en bij ons de best verkochte Imperial Stout. Smaakaanduiding: chocolade, koffie

Flesinhoud: 330 ml

Even geduld a.u.b.