wijnhandel Fust Hoorn

wijnafdeling fust hoorn

whisky afdeling fust hoorn

Whisky, WijnSpeciaalzaak t Fust

Gevestigd in een monumtaal pand van 300 jaar oud, in het centrum van Hoorn vlakbij de Roode Steen, bekend om het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen en het schitterende Westfries Museum en de Oude Waegh. Het pand is al vanaf 1782 in gebruik voor handel in wijn en gedistilleerd. In 2007 heb ik de zaak overgenomen en ben begonnen met een slijterij gespecialiseerd in whisky en mooie wijnen van Les Genereux. In 2011 werden wij gekozen tot de Beste Slijter van Nederland. 

Harold Hamersma zei het volgende: “In dit monumentale pand kunnen zij hun ideeën goed kwijt. Een fraai in de spotlights gezet assortiment mooi uitgelicht en vooral een schitterende wijnafdeling waar de klant lekker kan rondkijken. De winkel ademt gastvrijheid en de klant kan er terecht voor gedegen klantenadviezen. Kortom een vooral ook in wijnen gespecialiseerde slijter die de komende tijd zeker nog van zich zal doen spreken”

Deze kroon op ons werk willen we dan ook zeker blijven bewijzen.

Tot ziens in mijn winkel of webshop.

Ons adviesteam; Rob de Boer, Iris Jeurissen en Shannon de Boer 

 

 

wij zijn partner van Les Genereux Partner Les Genereux

Les Généreux is een samenwerkingsverband van Nederlandse kwaliteitswijnhandels. Dankzij een professionele en efficiënte werkwijze leveren we wijnen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Topwijn kost bij ons niet meer dan middelmatige wijn elders.

Eigen import van top wijnen uit; bourgogne, bordeaux, rhone, toscane, piemonte etc. en wijnen uit vele minder bekende gebieden. 
ook importeren we zelf uit Chili, Argentinië, Zuid-Afrika en Australië. 

 

Even geduld a.u.b.