Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
Zoek op dranksoort
Zoek op herkomstgebied
Zoek op land

overige

1

Flesafsluiter WAF Brevetti Stopper

Een onmisbare accessoire voor liefhebbers van mousserende wijn. Deze, in Italië ontwikkelde, afsluiter houdt de mousse (koolzuurgas) opgelost in de wijn en daardoor is een geopende fles gemakkelijk enkele dagen tot wel een week in de koeling goed te bewaren!

2

Glencairn Single malt glas

nu heeft whisky dan eindelijk een standaard whiskyglas, het Glencairn whiskyglas, ontwikkeld samen met de Schotse whiskyindustrie en erkend door- en uitsluitend gebruikt tijdens alle grote whiskyevenementen wereldwijd.

4

Brancaia Olijfolie

A cold-pressed Extra Virgin Olive Oil is produced in the Chianti Classico region. The hand-picked olives are pressed immediately after harvest and the oil is not filtered in order to keep all precious components.

Flesinhoud: 200 ml

Normale prijs € 9,99

Vanaf 12 flessen € 9,20 per fles

5

Private Preserve Gasflessen

Private Preserve® wijnbewaarsysteem Het beste systeem voor wijn-per-glas ter wereld Volgens het Engelse Decanter Magazine: “Een 10! De gascylinder van Private Preserve® kwam als beste uit de bus om onze drie verschillende typen wijn langer goed te houden.

6

Aperol 70cl 11%

Aperol: Het levendig oranje kleurt elk glas zomers. Het unieke, bitterzoete aroma is het resultaat van een geheim recept dat sinds de creatie ongewijzigd is gebleven. Het meest herkenbare bestanddeel is ongetwijfeld de zoete sinaasappel.

Flesinhoud: 700 ml

7

Whisky Stones

doosje met 9 stenen en een zakje om ze in de vriezer te doen, De unieke Scandinavische steensoort waar deze whiskystenen (of whisky stones) van zijn gemaakt, is ongeveer 400 miljoen jaar oud.

8

Whisky glas Crystal

Royal Scotland crystal whisky glazen met diverse gravering leverbaar

9

Crystal Whisky Tumbler met Piper 21cl

Royal Scot Crystal glas gegraveerd met de figuur Piper, 21 cl

10

Set Glencairn Single malt glazen

nu heeft whisky dan eindelijk een standaard whiskyglas, het Glencairn whiskyglas, ontwikkeld samen met de Schotse whiskyindustrie en erkend door- en uitsluitend gebruikt tijdens alle grote whiskyevenementen wereldwijd.

Met Jock Shaw

11

Whisky Proeverij Dinsdag 24 April

Whisky proeverij   Dinsdagavond 24 April De Nieuwste single malts uit onze collectie, o.a. Wemyss, Tullibardine, Askaig, Tomatin presentatie; whisky-ambassadeur en Keeper of the Quaich Jock Shaw Lokatie: Rest. de Korenmarkt  entree € 25,00 natuurlijk weer met de nodige versnaperingen

12

Crystal Whisky Tumbler met Cutty Shark 33cl

Royal Scot Crystal glas gegraveerd met de figuur "Cutty Shark", 33 cl

13

Standard Tartan Quaich

Spun pewter quaich bowl. Embossed with Tartan pattern in center of bowl

Even geduld a.u.b.