Gemaakt van uitsluitend de negroamarodruif en zeer typisch Zuid-Italiaans van geur en smaak: zondoorstoofd, zacht, kruidig en zwoel! Al tweemaal winnaar van het Proefschrift Wijnconcours en regionale en nationale winnaar van de Huiswijncompetitie.
Aanbevolen door
""'t Is al jaren een soort baken van betrouwbaarheid, deze uit het Zuid-ltaliaanse Puglia afkomstige merkwijn. Altijd onberispelijk, altijd sappig, niet te zwaar (12,5 procent alcohol) en vooral vriendelijk fruitig. Zo markeren bramen, pruimen en ander mild zwart fruit het aroma. Molto buono bij lasagne en nog veel meer. De Domiziano wordt gemaakt door een serieus goede coöperatle, Cantine Due Palme, waarvan de duizend !eden ongeveer 2500 hectare bewerken.""
- Hubrecht Duyker
Gemaakt van uitsluitend de negroamarodruif en zeer typisch Zuid-Italiaans van geur en smaak: zondoorstoofd, zacht, kruidig en zwoel! Al tweemaal winnaar van het Proefschrift Wijnconcours en regionale en nationale winnaar van de Huiswijncompetitie.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Rob de Boer
"Onze topper in ons assortiment! heerlijke wijn voor alledag, gemaakt uitsluitend van de negroamaro druif een eigen Zuid-Italiaanse druifsoort, geur en smaak zijn; zondoorstoofd, zacht, kruidig en zwoel!..." Lees meer
Franse rode wijn met de geur van rood fruit en kruiden. De smaak is soepel, zacht en fruitig. Erg lekker bij kruidige mediterrane en grillgerechten.
Portugese rode wijn met de geur van bessen, fruit en licht gebrande tonen. De smaak is soepel, fruitig en zwoel. Lekker bij koude voorgerechten met vleeswaren en gerechten van de grill.
Heerlijk soepele, frisse Italiaanse rode wijn, met een fruitige geur en een zeer toegankelijke smaak. Licht gekoeld erg lekker bij zomerse salades, gevogelte en vis.
Originele, intens fruitige Gamay uit de Loire, gemaakt door een kleinschalige producent. Met z’n lichtvoetige, sappige karakter heerlijk als aperitief of bij charcuterie, gevolgelte of romige kaas.
Krachtige, eikengerijpte rode wijn met een intense geur van zwarte bes, braam, pruim, kruidnagel en eiken. De smaak is krachtig en vol met zondoorstoofd fruit, soepele tannines en milde zuren.
De wijn is diep, intens robijnrood. De neus, complex en subtiel, onthult delicate en zuivere aroma's van rijpe cassis, vijgen en bramen, vergezeld van vanille, cacao en toffee. De wijn vult de mond met soepele, goed verfijnde en zijdezachte tannines, waardoor een algehele indruk van balans, finesse, persistentie en frisheid achterblijft.
Prachtige, volrode wijn. In de geur aroma's van rijp donker fruit, kruidigheid en luxe eikenhout. De smaak zet vol en zijdezacht in en heeft een lange finale. Combineert goed met kruidige gerechten zoals stoofschotels maar is ook als begeleider van een stukje kaas of worst heel geschikt.
Heel herkenbare, zijdezachte Rioja, met een prachtige balans tussen frisheid en zachtheid. Heerlijk bij vele gekruide gerechten, zowel van gevogelte als vlees. Ook lekker bij pittige voorgerechten.
Franse rode wijn met een pittig aroma van vers rood fruit zoals kersen en rode bessen. De smaak is fris, soepel, evenwichtig en aromatisch. Erg lekker bij koude en warme vleesschotels.
Voor de uitwerking van deze honderdjarige editie is een reeks wijngaarden geselecteerd die unieke eigenaardigheden samenbrengen om de hoogste kwaliteit van de druif te verkrijgen. Het gebruikte uitwerkingssysteem is specifiek geweest om de maximale kracht en expressie van de persoonlijkheid van de tempranillo te bereiken.
Gemaakt van hand geplukte druiven van stokken met een gemiddelde leeftijd van 36 jaar. Na een fermentatie op kleine tanks van 8-9 dagen volgt nog een maceratie met de schil van 11 dagen voor extra extractie van kleur en smaak.
Spaanse rode wijn met geurnuances van vers rood fruit, licht eikenhout en kruiden. De smaak is fris en vol. Pittige, evenwichtige rioja, die heerlijk smaakt bij gebraden of gegrilde gerechten.
Gemaakt van hand geplukte druiven van stokken met een gemiddelde leeftijd van 56 jaar. Gelimiteerde oogst van 5.100kg. Na een fermentatie op kleine tanks van 8 dagen volgt nog een maceratie met de schil van 12 dagen voor extra extractie van kleur en smaak.