Nikka from the Barrel 50cl 51.4%

Nikka from the Barrel is big-boned and bursting with character. Not averse to a drop of water, either. A real star, winning top prize in its category at the World Whisky Awards in 2007 and 2010

Flesinhoud: 500 ml

Balvenie Double Wood 12yr -70cl

Het kruidige van the Balvenie met het zoete van de sherryvaten. Een smaaksensatie in combinatie met een crème brûlée. The Balvenie dankt zijn kwaliteit aan de vijf ambachten waarmee de whisky gemaakt wordt.

Flesinhoud: 700 ml

Benromach - 10 yr Speyside Single Malt 43%

Benromach 10 years is a beautiful amber colored single malt whiskey with aromas of rich sherry, fine herbs and green apples that pass into malty biscuit and a hint of light peat smoke.

Flesinhoud: 700 ml

Hinch Small Batch 70cl 43%

De Hinch Small Batch is een premium blend van 25% Single Malt en 75% Single Grain. ​ Samen in kleine batches gecombineerd om een ​​klassieke, soepele Ierse whiskey te verkrijgen.​ ​  

Flesinhoud: 700 ml

Best Blended Malt of the Year

Springbank Campbeltown Loch 70cl 46%

Deze botteling is een dram gevuld met honing, pekel, een beetje rook en een licht nootachtige zoetheid. Een onmiskenbare Campbeltown-whisky: aanvankelijke zoete, zachtere tonen van fruit, honing en butterscotch maken plaats voor meer complexiteit met traditionele maritieme en kruidige tonen gecombineerd met de subtielste vleugje turfrook.

49,99 44,95 per stuk

10% korting

Isle of Jura -12yr 70cl 40%

The core of the Jura range, aged for 12 years in bourbon casks and then finished in Oloroso sherry. The result blends the distillery's characteristic gently smoky character with sweetness, spice and dark fruit.

Flesinhoud: 700 ml

Isle of Jura 10yr 70cl 40%

De Jura 10 year old is een whisky gemaakt voor de moderne drinker. De whisky heeft gerijpt op ex-bourbonvaten met een extra rijping op ex-Oloroso vaten. De invloed van de turf is met name in de afdronk merkbaar, ook al is de toevoeging subtiel te noemen.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.