Bunnahabhain Stiuireadair 46.3% 70cl

Stiùireadair, pronounced "stew-rahdur" and meaning Helmsman in Gaelic, has been matured in first and second fill Sherry casks in the coastline warehouses of Bunnahabhain on Islay. Het is een NAS whisky met een heel aangename sherry-invloed en die typische maritieme smaak en aroma’s die Bunnahabhain zo kenmerkend maakt.

Benriach The Original Ten 10y 70cl 43%

Benriach in een nieuw uitvoering en tegelijkertijd de recepturen aangepast. Voor de ongeturfde tien jaar oude betekent dat een andere opvoeding. De vatenmix bestaat nu uit bourbon barrels, aangevuld met sherryvaten en vaten van virgin oak.

Benromach - 10 yr Speyside Single Malt 43%

Benromach 10 years is a beautiful amber colored single malt whiskey with aromas of rich sherry, fine herbs and green apples that pass into malty biscuit and a hint of light peat smoke.

Flesinhoud: 700 ml

48,99 47,99 per fles

Aanbieding

62,95 52,95 per fles

15% korting

Hinch Small Batch 70cl 43%

De Hinch Small Batch is een premium blend van 25% Single Malt en 75% Single Grain. ​ Samen in kleine batches gecombineerd om een ​​klassieke, soepele Ierse whiskey te verkrijgen.​ ​  

Flesinhoud: 700 ml

Best Blended Malt of the Year

Springbank Campbeltown Loch 70cl 46%

Deze botteling is een dram gevuld met honing, pekel, een beetje rook en een licht nootachtige zoetheid. Een onmiskenbare Campbeltown-whisky: aanvankelijke zoete, zachtere tonen van fruit, honing en butterscotch maken plaats voor meer complexiteit met traditionele maritieme en kruidige tonen gecombineerd met de subtielste vleugje turfrook.

49,99 44,95 per stuk

10% korting

The Macallan 12yr Double Cask 40%

Macallan 12 Year Double Cask is een combinatie van Amerikaanse eiken en amerikaanse eiken ex-sherry vaten. smakenpallet bestaat uit fruitig, citrus, nootmuskaat, gember.

Flesinhoud: 700 ml

Isle of Jura -12yr 70cl 40%

The core of the Jura range, aged for 12 years in bourbon casks and then finished in Oloroso sherry. The result blends the distillery's characteristic gently smoky character with sweetness, spice and dark fruit.

Flesinhoud: 700 ml

Isle of Jura 10yr 70cl 40%

De Jura 10 year old is een whisky gemaakt voor de moderne drinker. De whisky heeft gerijpt op ex-bourbonvaten met een extra rijping op ex-Oloroso vaten. De invloed van de turf is met name in de afdronk merkbaar, ook al is de toevoeging subtiel te noemen.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.