Licht robijnrode wijn met een subtiele geur van aalbes, kers, rozenbottel en groene kruiden. Elegante stijl met rijp rood fruit, evenwichtige zuren en fijne tannines. De finale is soepel met tonen van peper en laurier. Prima bij gevogelte of licht gekruide gerechten uit de oven.
Prachtig getypeerde Provence-rosé met een open geur van framboos, watermeloen, perzik en anijs. Vol, sappig en met een opwekkende frisheid in de smaak. De afdronk is verfijnd fruitig en mooi droog.
Gin Mare is gemaakt met de hoogste kwaliteit botanische planten en kruiden zoals o.a. olijven, tijm, rozemarijn en basilicum
Flesinhoud: 700 ml
The oldest commercial brand of Pacharan (aka Patxaran), Zoco is produced in the Basque region. It's made by steeping sloes, coffee and vanilla in anisette, producing an interesting and complex liqueur.
Deze tweede wijn van Château Smith Haut Lafitte wordt met dezelfde zorg gemaakt als de eerste wijn van het wijnhuis. Zowel in de wijngaard als in de kelder worden exact dezelfde technieken gebruikt.
Goede aromatische combinatie tussen de tropische tonen van Alvarinho en de delicate tonen van abrikoos, bloemen en Williams peer van de Viognier variëteit. Harmonieuze smaken. De romigheid die ontstaat door de gisting op eikenhout geeft de wijn hints van zoetheid, waardoor een enorm gevoel van fusiecomplexiteit ontstaat.
Tropisch fruit en citrus tonen. Frisse zuren. Levendig en vriendelijk.
Aroma’s van rijp fruit en eiken. Vol en rond met zachte tannines. Lange vriendelijke afdronk.
Franse rosé met een zalmroze tint. Het aroma is pittig en fruitig, met licht kruidige nuances. De smaak is vol, droog en aanhoudend. Lekker bij frisse en kruidige mediterrane gerechten en lichte grillgerechten.
Zeer fruitige rosé waarin rood fruit sterk aanwezig is. De meest uitgesproken hiervan is de kers. Fris en zacht, de afdronk is fris en delicaat.
Krachtige Zuid-Afrikaanse witte wijn met een aroma van toast, eiken en rijp tropisch fruit zoals meloen en perzik. De smaak is vol en rond. Matcht uitstekend met rijke, geurige gerechten met vis of gevogelte.
Het is een jonge, fris-zoete, volle, krachtige en fruitige (kersen en bessen) port met een diep robijnrode kleur. Op de fles ondergaat deze fine ruby port geen verandering meer.
Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Barroca, Sousão en Tinta Cão.
Witte port is subtieler van karakter dan rode, zowel in geur als smaak.