Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op druivenras
Zoek op herkomstgebied
Zoek op land

minervois

Individuele appellation binnen de Languedoc, genoemd naar het plaatsje Minerve, dat op ongeveer 25 kilometer van de Middellandse Zee ligt. Wijnbouw wordt hier al sinds de Romeinse tijd bedreven. Sinds de toekenning van een eigen appellation in de jaren tachtig is de kwaliteit van Minervois met sprongen omhoog gegaan. De overwegend rode wijnen zijn blends met syrah, grenache en mourvèdre als belangrijkste componenten. In vergelijking met de wijnen uit buurappellation Corbières zijn die uit Minervois meestal eleganter van karakter.


1

Château d'Oupia Minervois 2015

Wijn uit Frankrijk - Minervois

Volrode Franse wijn met een aroma van fruit, bessen en kruiden. Soepel van smaak. Heerlijk bij mediterrane (vlees)schotels en kruidige pastagerechten, maar ook lekker om zomaar te drinken.

Normale prijs € 8,50

Vanaf 12 flessen € 7,80 per fles

2

Château d'Oupia Minervois rosé 2016

Wijn uit Frankrijk - Minervois

Het is er een van het serieuze type. Krachtig en zelfs wat rokerig, breed, vol en droog met uitstekende zuren en bitters.

Normale prijs € 8,70

Vanaf 12 flessen € 8,00 per fles

3

Domaine des Aires Hautes Minervois Tradition 2015

Wijn uit Frankrijk - Minervois

Fraaie Franse rode wijn met rijp bessig fruit en een fijne kruidigheid in de geur. De soepele smaak past goed bij vele mediterrane gerechten, van de grill of gestoofd.

Normale prijs € 8,95

Vanaf 12 flessen € 8,20 per fles

Even geduld a.u.b.