Rum proeverij 15 mei is gecanceled,

helaas ivm te weinig animo.  

 

COMPAGNIE DES INDES is een in 2014 in het leven geroepen naam voor een serie rum die door Florent Beuchet wordt geselecteerd en geassembleerd. De serie vertegenwoordigt een verscheidenheid aan Single Cask en blended rum met een onderscheidende herkomst en stijl. Het idee is om met een grote keuze uit verschillende landen, gelimiteerde bottelingen en zonder enige toevoegingen, een eerlijk product aan te bieden. Dit zal vooral de gevorderde en ervaren (rum) consument aanspreken.

Florent Beuchet startte zijn carrière bij zijn vader in de Émile Pernot Absinthe distillerie. Een van de twee overgebleven authentieke en hoog kwalitatieve Absint distilleerderijen uit Pontarlier. Pontarlier is gelegen in de Jura op de grens van Frankrijk en Zwitserland.
Zijn passie voor rum werd geboren gedurende de achttien maanden die hij als brand manager voor Banks rum in New York werkte. In 2013 keerde hij terug bij zijn vader in het bedrijf die naast Absinthe ook al een passie voor rum had ontwikkeld en een collectie rum vaten had opgebouwd. Verkoop geschiedt tot dan zeer lokaal bij de vaste afnemers van hun Absinthe. Florent pakt de “export” aan. Zij kopen zelf vaten met rum van distilleerderijen gelegen in het Caribische gebied. Brengen deze vaten naar Frankrijk en assembleren de geselecteerde vaten uit Trinidad & Tobago, Barbados, Guatemala en Guyana. De blended rum Caraïbes en Latino zijn hiervan het resultaat.

 

Wijn bestellen in onze webshop
Wijn bestellen in onze webshop
Wijn bestellen in onze webshop
Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.