Bij de Grappa Amarone zijn de druiven afkomstig van de regio Corvina, Molinara en Rondinella. In de eerste plaats wordt de Amarone langdurig gelagerd in Frans eiken-houten vaten . Daarna wordt de grappa op smaak gebracht in kleine houten vaten uit de Limousin (Frankrijk).
Flesinhoud: 500 ml
Grappa Brunello van Lorenzo Inga Gelagerde Grappa Brunello, het pronkstuk van de familie In het bijzonder gemaakt van de Sangiovese-druif uit het DOCG-gebied, namelijk Montalcino bij Siena ( Toscane ).
Flesinhoud: 500 ml
Zoals gebruikelijk komt deze Grappa Barolo van de Nebbiolo-druiven uit de regio Piemonte. Om precies te zijn het gebied van de Barolo-, Barbaresco- en Alba-druiven. Nota bene op bijna loopafstand van de familie Inga.
Flesinhoud: 500 ml
Grappa is het meest oude and traditionele distillaat van Noord Italië. De vaste bestanddelen van de druif ofwel later de pulp, wordt gebruik voor het distillaat. In roestvrijstalen tanks worden de druiven van deze Grappa Merlot gefermenteerd onder vacuüm en gecontroleerde temperaturen.
Flesinhoud: 700 ml
Regadin Grappa di moscato 40 % is een karaktervolle grappa. Het is gedistilleerd uit het druivenmost van de bekende muscadine-druif en heeft een lange afdronk. Deze grappa wordt geleverd in een stijlvolle decoratieve fles.
Flesinhoud: 700 ml
ype: Dubbel gedistilleerde Grappa van een enkel druivenras Druivenras: Pinot Grigio Streek: Veneto en Piemonte Distillatie: Discontinue koperen ketels Lagering: Meer dan 6 maanden in stalen vaten Kleur: Kristalhelder Bouquet: Intens, floraal en rijp fruit zoals aardbeien Smaak: Zacht, fris en zwoel rijp fruit Afdronk: Rijk en delicaat Serveertemperatuur: 16-18 ° C.
Flesinhoud: 700 ml
ype: Dubbel gedistilleerde Grappa van een enkel druivenras Druivenras: Prosecco Streek: Veneto en Piemonte Distillatie: Discontinue koperen ketels Lagering: Meer dan 6 maanden in stalen vaten Kleur: Kristalhelder Bouquet: Intens, floraal en rijp fruit zoals aardbeien Smaak: Zacht, fris en zwoel rijp fruit Afdronk: Rijk en delicaat Serveertemperatuur: 16-18 ° C.
Flesinhoud: 700 ml
It is obtained from the typical and famous Moscato d’Asti (Moscato from Asti) grown in the historic zones of Alba and Asti. It undergoes ageing in small barrels.
Flesinhoud: 500 ml
This is a soft grappa obtained after the distillation of marc from the Dolcetto vines cultivated in three prestigius Doc zones, namely: Dolcetto d’Alba, Dolcetto di Diano and Dolcetto di Dogliani.
Flesinhoud: 500 ml
This grappa is created from the marc left by Nebbiolo grapes grown in the historic vineyards of the Barbaresco zones. Ageing takes place in steel vats.
Flesinhoud: 500 ml
It is obtained from Nebbiolo marc coming from the Roero zone. After distillation, the ageing process takes place in stainless steel vats.
Flesinhoud: 500 ml
This grappa is obtained from the marc resulting from Nebbiolo vines used to create Barolo wine in the historic Barolo zones. Ageing takes place in Austrian oak cask and is follewed by a periodo in barriques.
Flesinhoud: 500 ml
Grappa obtained from dregs of pressed grapes ( grape remain) of Nebbiolo located in Barolo Zone ( precisely in Barolo, Serralunga, Monforte, La Morra communes), well known as “king of wine”.
Flesinhoud: 500 ml
Deze speciale Grappa Riserva, al geruime tijd gerijpt, in eikenhout werd vervolgens enkele maanden lang in vaten rusten, al eerder gebruikt om de "Rum" te rijpen van enkele van de meest prestigieuze Cubaanse distilleerderijen.
Flesinhoud: 500 ml
This grappa is created from the marc left by Chardonnay grapes grown in the Langhe and Roero zones. Ageing takes place in stainless steel vats.
Flesinhoud: 500 ml