Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Herdade do Mouchão Alentejo Ponte das Canas 2013

Mouchão! Het beste wijnbedrijf in Alentejo en behorende bij de top van Portugal.

20,65 per fles

Herdade do Mouchão Alentejo Ponte Tinto 2016

Fraaie en intense rode wijn met nuances van kruiden, jammig fruit en rijpe nuances van leer. De smaak is fris en krachtig; de afdronk evenwichtig, vol en aromatisch.

20,75 per fles

Prunus Dão Branco 2022

Portugese droge witte wijn met de geur van bloemen en rijp geel fruit. Lekker sappig en evenwichtig van smaak. Goed te combineren met vis, licht kruidige salades of bijvoorbeeld pasta met kip.

Perswijn
2021
Perswijn: 3,5 sterren

Peer, limoen, perzik, rijpe appel, sappig en opwekkend, stevige zuren, smaakvol
8,5
Hamersma
2020
De Grote Hamersma: 8,5

Je verzint het niet, maar je wilt geproefd hebben. Nu hebben de abrikoosjes een tijdje hand in hand gelopen met yuzu: lekkere zuurtjes. Flirtende ananas bovendien. Apart, anders.

Segredos de São Miguel Alentejano Tinto 2023

Portugese rode wijn met de geur van bessen, fruit en licht gebrande tonen. De smaak is soepel, fruitig en zwoel. Lekker bij koude voorgerechten met vleeswaren en gerechten van de grill.

Quinta da Alorna reserva Alvarinho Viognier 2021

Goede aromatische combinatie tussen de tropische tonen van Alvarinho en de delicate tonen van abrikoos, bloemen en Williams peer van de Viognier variëteit. Harmonieuze smaken. De romigheid die ontstaat door de gisting op eikenhout geeft de wijn hints van zoetheid, waardoor een enorm gevoel van fusiecomplexiteit ontstaat.

Quinta da Alorna Fernão Pires 2022

Citroenkleurige wijn. Pure en elegante aroma’s laten de groene appel, limoen, perzik en rozen die u in deze expressie kunt vinden prachtig doorschijnen. De levendige wijn geeft een uniek en mooi gebalanceerd bouquet.

Quinta da Alorna Branco 2023

Tropisch fruit en citrus tonen. Frisse zuren. Levendig en vriendelijk.

Quinta da Alorna Tinto 2023

Aroma’s van rijp fruit en eiken. Vol en rond met zachte tannines. Lange vriendelijke afdronk.

Quinta da Alorna Abafado 5 Years Old 0,50 ltr 17,5%

Intense aroma’s en smaken van honing, vijgen en amandel. Mooie balans tussen fruitig zoet en frisse zuren. Lange afdronk met blijvende smaken van gedroogd fruit.

Flesinhoud: 500 ml

Quinta da Alorna Rosé 2023

Zeer fruitige rosé waarin rood fruit sterk aanwezig is. De meest uitgesproken hiervan is de kers. Fris en zacht, de afdronk is fris en delicaat.

Segredos de São Miguel Alentejano Grande Escolha 2023

Gulle, eikengerijpte rode wijn met een verleidelijke geur van kers, pruim, zwarte bes, vanille en zoethout. Vol en zwoel van smaak met donker fruit, milde zuren en soepele tannines. Roomzachte finale met tonen van toast en cacao.

9-
Hamersma
2021
De Grote Hamersma: 9-

Volle bak Portugal. Maakt school met eiken. Pakt uit met scheepsladingen donker fruit, gestut met vanillestokken, bespikkeld met peper en vastgezet met dekzeilen van paardenharen tannines.

Niepoort White Port 75cl

De Niepoort White is een zoete witte port gemaakt van de druiven Malvasia Fina,Gouveio, en Viosinho en krijgt een rijping van maarliefst 4 jaar op eikenhout. Mooi in balans met lichtzoete aanzet, lengte, rijk en krachtig.

Niepoort Dry White Port 75cl

De "Dry White" is goudbruin van kleur, stroperig met een uitbundig aroma van noten. De smaak is zachtzoet, warm en toch fris. De eikenhoutopvoeding van minimaal 3.5 jaar geeft deze port een lange en tevens frisse, elegante afdronk.

Authentieke karaf

Quinta Vista Alegre Ruby Reserve Port Karaf

Deze mooie Ruby Reserve wordt in een authentieke karaf gepresenteerd. Het is gewoon een heel goede Ruby die ongeveer vijf jaar op grote vaten heeft gerijpt. Deze port is een volle rode wijn, ofschoon jong, een karakter heeft van een stevige deftige port.

buiten gewone combinatie van persoonlijkheid en geraffineerdheideid.

Quinta Vista Alegre Tawny 10 years old Port

Deze port is een blend van geselecteerde wijnen uit verschillende jaren, gerijpt in eikenhouten vaten met een gemiddelde leeftijd van 10 jaar. Gemaakt volgens de traditionele methode van Port. Na selectie van de druiven en een zachte persing worden de druiven, met schil contact, gefermenteerd op gecontroleerde temperatuur onder toeziend oog van het team oenologen.

Even geduld a.u.b.