Van 2/3 van de oogst van Ch. Nenin, wordt deze tweede wijn gemaakt. Het is tevens een zeer mooie Pomerol, iets lichter dan de eerste wijn. Hij wordt gemaakt door hetzelfde team.
4e grand Cru........62% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot, 3% Petit Verdot James Suckling; Dit toont veel bloemennoten, zoals lila en viooltjes, samen met aroma's van donker fruit, kruidnagel en schors.
Dit prachtige kasteel, waarin alle vinificatiemateriaal en vatenkelders zijn geïntegreerd, was eigendom van de familie Gardinier, tot zij het in januari 2018 verkochten aan de Belg Philip Van de Vyvere.
de nieuwe 2e wijn van Pichon Baron 2012. Te drinken vanaf 2017 en bewaarpotentieel van 20 jaar. Deze wijn bestaat uit 60% Cabernet Sauvignon en 40% Merlot. Vatlagering van 18 maanden.
Merlot 60%, Cabernet Sauvignon 35%, Petit Verdot 5%
Deze tweede wijn van Château Smith Haut Lafitte wordt met dezelfde zorg gemaakt als de eerste wijn van het wijnhuis. Zowel in de wijngaard als in de kelder worden exact dezelfde technieken gebruikt.
de nieuwe 2e wijn van Pichon Baron 2016. Te drinken vanaf 2020 en bewaarpotentieel van 20 jaar. Deze wijn bestaat uit 60% Cabernet Sauvignon en 40% Merlot. Vatlagering van 18 maanden.
Verleidelijke, moderne rode Bordeaux met een complexe geur van rode kers, pruim, blauwe bes, hazelnoot en vanille. Mondvullend en intens van smaak met puur donker fruit, perfect rijpe tannines en een harmonieuze frisheid.
Haut Bages Libéral is een andere Médoc wijn met record hoeveelheden Cabernet en dit past prachtig bij de wijn. Sferisch en rond bij de aanzet, zeer, zeer Cabernet met een intrigerende neus van houtrook, cassis, wierook, pruimen en subtiele, violet geurende aroma's.
Château Haut-Batailley, een vijfde Grand Cru Classe in de officiële classificatie van 1855, is een maatstaf voor kwaliteit in de appellatie Pauillac.
Dit château ligt net als Ch Belgrave & Ch la Tour Carnet aan de appelatie St Julien en heeft een heel hoogstaand terroir van 75ha waarvan ongeveer de helft beplant is met cabernet sauvignon en de andere helft met merlot.
Moderne, eikengerijpte Bordeaux met een verfijnde geur van rode bes, kers, pruim, ceder en karamel. De smaak is vol en zacht, met rijp fruit, een mooie fraîcheur en soepele tannines.
Indrukwekkende, eikengerijpte rode Bordeaux met een gelaagde geur van rode kers, pruim, blauwe bes, zoethout en mooi eiken. Krachtig en intens sappig met prachtig rijp donker fruit, een evenwichtige frisheid en gepolijste tannines.
Geurige, zuivere zoete witte wijn met een aantrekkelijk aroma van honing, rijp geel fruit met nuances van ananas. Elegante smaakstructuur, zoet, rond en met milde zuren in de afdronk. Prima bij leverpaté, maar ook bij fijne desserts en gebak.