Snel kiezen Vind en bestel uw wijn

Bacardi Coconut 70cl, 32%

BACARDÍ rum en kokosnoot. De smaak van zon, zomer en strand. Met de perfecte combinatie van witte rum en essence van echte kokosnoot waan je je direct in een tropisch paradijs (ook al regent het buiten).

Flesinhoud: 700 ml

Bacardi Spiced 40% 70cl

Bacardi Spiced is een kruidige rum, vakkundig met de hand geblend door de Maestros de Ron Bacardi. Zijn smaak wordt ontwikkeld door de rijping van ten minste één jaar in verschroeide eikenhouten vaten.

Flesinhoud: 700 ml

Ron Esclavo miniset 3x5cl 40%

Ron Esclavo is een serie Premium Rome uit de Dominicaanse Republiek, die wordt vervaardigd door de distilleerderij Dominicanos Dominicanos. Ron Esclavo Rome, die allemaal schattig en rijk zijn, geschikt voor zowel Romeinse liefhebbers als beginners.

2011 Zilver ? Rum Renaissance Festival Competition - Miami

Ron Abuelo Añejo

de jongste specialiteit in deze serie kent een rijping van circa 3 jaar op Amerikaans wit eiken. Zeker goed genoeg om puur te drinken, maar ook fantastisch om mee te mixen.

Legendario Elixer de Cuba 34% 70cl

Een zeer rijke en zachte rum die in Cuba wordt geproduceerd, dat is de Legendario in het kort. Deze rum heeft een zeer exclusieve smaak die zich duidelijk apart zet van andere rum, de aroma’s en de zoetigheid zijn in perfecte balans gebracht door exclusief gebruik te maken van top ingrediënten.

Flesinhoud: 700 ml

Barcelo rum Dark Gran Anejo 70cl 38%

De blend is gemaakt met rums tot 6 jaar oud met geuren van gekarameliseerde vanille, romige chocolade, subtiel tabak en aromatische tonen van citrus

Plantation Rum Barbados 5yr 42%

A recent addition to the Plantation line of rums, this Barbados 5yo is packaged in a dumpier bottle, and with an age statement rather than a vintage.

Flesinhoud: 700 ml

25,95 per fles

Stroh Rum 80% 70cl

De drank werd voor het eerst gemaakt in 1832 in Klagenfurt. De naam van de drank is vernoemd naar uitvinder Sebastian Stroh. Stroh was een familiebedrijf dat zijn reputatie kreeg bij de Wereldtentoonstelling in Parijs in 1900.

Flesinhoud: 700 ml

Kraken Black Spiced Rum -70cl -40%

Een uitstekende gekruide rum, met uiterst briljante verpakking! Deze werd gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk in het begin van 2010, en het heeft een buitengewoon rijke, kruidige smaak. Genoemd naar de legendarische zeemonster Kraken is een mix van Caribische rum die zeker moet aangepast zijn aan alle fans van rijke, marine-stijl rum.

Flesinhoud: 700 ml

Duppy Share Rum 40%

The Duppy Share is een grote mooie 3 jaar oude Jamaicaanse Rum dat  vol zit met tropische notities die worden gevolgd door een gladde 5-jarige Barbados Rum die uitmonden in een warme boterachtige smaak.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.